2024. május 17. - Paszkál

Szexmentes a magyar énekesnő élete?

Már három hónapja, hogy Kovácsovics Fruzsina szakított Bennel, az énekesnő azóta is szerelem nélkül él. Vajon a szexet is mellőzi?
2009. augusztus 13. csütörtök 16:59 - HírExtra
Vajon Kovácsovics Fruzsina már túltette magát a szakításon? Az biztos, hogy egykori barátja Ben, a VIVA Tv műsorvezetője már igen, mert jelenleg Görögországban szeretné megtalálni az igazit. Legalábbis abban biztos, hogy elege van a bulikból, mert végre barátnőt szeretne.

Az énekesnő is éppen pihenését tölti Tiszafüreden, ahol többek között sárkányhajózik, és élvezi a napsütést. „Épp a turnébuszban aludtam, amikor a Lovegunosok rám rontottak, hogy gyere-gyere, megyünk sárkányhajózni. Csak letámolyogtam, nem is tudtam, hogy miről van szó, majd beültem, és közölték, hogy lehet, hogy beborulunk, de végül nem, úgyhogy nagyon jó volt.” - mesélte Kovácsovics Fruzsina, akit a sárkányhajózás alatt testvére vagy ötször ütött vállon az evezővel.

Szerelem nélkül szép az élet?

Már három hónapja, hogy szakított Bennel, azóta egyedül tengeti az életét. De vajon készen áll az ifjú énekesnő egy újabb kapcsolatra? „Jelenleg sehogy sem állok a szerelemmel, szerelem nélküli az életem. Bennel tartom még a kapcsolatot, szoktunk beszélni néha, de már semmi közeli nincs köztünk.” – mesélte Fruzsi, aki arra a kérdésre már nem volt hajlandó válaszolni, hogy csak a szerelem, vagy a szex is hiányzik-e az életéből. De az tény, hogy eléggé zavarba jött tőle.

Tekintsék meg a Tabu Tv riportját, amikor megkérdezik Fruzsinától, hogy az életében a szexet is mellőznie kell-e!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását