2024. április 20. - Tivadar

Itt van Jennifer Aniston melle! - képpel

Eddig kellett várni, hogy végre Jennifer Aniston megmutassa mit rejteget a blúza alatt. Már csak az a kérdés, hogy tényleg ennyire magányos?
2009. augusztus 27. csütörtök 15:27 - Kővári Adrienn
Jennifer Aniston egy új arcáról mutatkozik be most mindenkinek, mert olyan szexi képeket készített róla az Elle magazin, amilyet még soha. A szeptemberi számban fognak megjelenni a fotók, s igazi kis koncepció alapján készültek el.

A fekete-fehér kép, ami már nyilvánosságot látott nagyon dögösre sikeredett. Csak egy nadrág, és egy kabát található a színésznőn, ami láttatni engedi kerekded mellét is. Jennifer elárulta, hogy nagyot nevetett a forgatáson, mert kifejezetten tetszett neki, hogy a magányos lányt kellett eljátszania. A végeredménnyel viszont nagyon elégedett.

Egy egész sorozat ilyen képet készítettek vele. A negyven éves színésznő megmutatta, hogy még ennyi idősen is nézhet ki valaki dögösen. Csak nem így akarja visszahódítani volt szerelmét, Brad Pittet? Pár hónapja rengeteg olyan híresztelés látott napvilágot, ami arról számolt be, hogy a színész szeretne visszamenni Jenniferhez, aki vissza is fogadná. Ebből természetesen nem lett semmi, de attól még Jennifer Aniston mutogathatja a mellét. Szemmel láthatóan nagyon büszke formás idomaira.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

statuslaci
2009. augusztus 27. 22:57
Engem nem érdekel, hogy esetleg hisztérika, hogy nem találja a helyét, hogy problémás, én bevállalnám! Szerintem ezzel nem vagyok egyedül!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását