2024. április 25. - Márk

Szujó Zoli lepacsizott Quentin Tarantinoval! - képpel

Az RTL Klub műsorvezetőjének már kétszer is volt szerencséje találkoznia a híres rendezővel, aki a második találka alkalmából vidáman üdvözölte Szujó Zolit.
2009. szeptember 16. szerda 13:59 - HírExtra
Szujó Zoltán, a Moziünnep nagykövete nem akármilyen ismertséggel rendelkezik. Kedvenc rendezője Quentin Tarantino, akivel életében már kétszer is találkozott. Sőt, annyira szerencsésnek mondhatja magát a műsorvezető, hogy egy rövid kis interjút is sikerült készítenie a rendezővel. Tarantino nem szokott akárkinek nyilatkozni, Szujó is humorérzékének, és filmes műveltségének köszönheti, hogy egy exkluzív interjúban részesítette a Becstelen brigantyk rendezője.

Két évvel ezelőtt a rendező tiszteletét tette a Forma 1-es Német Nagydíjon, mert az egyik csapat vendégül látta őt. Már akkor közölték az újságírókkal, hogy a botrányairól is hírhedt rendező senkinek sem fog interjút adni. Amikor viszont megérkezett az Oscar-díjas Tarantino mindenki lerohanta. Így tett Szujó Zoltán is, de más stratégiát választott, mint a többi riporter.

Így kell ezt csinálni!

Higgadtan odament Tarantinohoz, és a Ponyvaregény egyik elhíresült mondatát idézte neki. „Ezek az apró különbségek Amerika és Európa között. Itt is ugyanaz a szar van, csak egy kicsit más.” – mondta a rendezőnek. Az ötlet jónak bizonyult, mert Tarantino jót derült a helyzeten, Szujóra vigyorgott, egy-két szót váltott is vele, s még abba is belement, hogy interjút adjon csak neki.

Tavaly ismét szerencséje volt Szujó Zolinak, mert a Monacói Nagydíjra ismét kilátogatott Tarantino, ahol sikeresen összefutott a magyar műsorvezetővel és meg is ismerte őt. „Lejattoltunk és beszéltünk néhány szót.” – idézte fel a felejthetetlen perceket Szujó Zoltán.

Aki szeretné, hogy ugyanaz a kéz ellenőrizze a jegyét, mint amelyik Tarantinoval is kezet fogott, a Moziünnep első napján, szeptember 17-én, csütörtökön 17 órakor az Arénában mozizzon, ahol is Szujó Zoltán és a közkedvelt zenész, L.L. Junior állnak be jegyszedőnek. S aki még nem látta volna Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Becstelen brigantyk is kedvezményesen – maximum 550 Ft-ért -megtekinthető a Moziünnepen szeptember 17.-20-között.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását