2024. április 28. - Valéria

Horváth Évi életcélja!

Egykori szépségkirálynőnk nagyon elfoglalt, még nyaralni sem volt ideje, s egy percre sem áll meg pihenni. A HírExtra felkereste Horváth Évát, aki mesélt nekünk a hétköznapjairól, s elárulta, hogy tényleg nem sok ideje van pihenni, de nagyon élvezi azt, ami csinál.
2009. szeptember 21. hétfő 07:50 - Kővári Adrienn
Az egyik legnépszerűbb műsorvezető Horváth Éva, akit megcsodálhatunk az RTL Klub Reggelijében, vagy akár a Cool TV-n is. Hogy milyenek is a hétköznapjai a sztárnak? Horváth Éva teljesen a saját lábán áll, egyedül intézi a karrierjét, s nagyon elégedett azzal, amit elért. A HírExtra az egykori szépségkirálynővel beszélgetett.

Hogy telt a nyár? Volt időd pihenésre, nyaralásra is?

Nem mentem el még nyaralni, majd most fogok, Görögországba utazom az anyukámmal. Ez nálunk már hagyomány, de sajnos idén csak most jutottam el idáig, hogy el is utazzak valahova. Végre ki tudtam szakítani magamnak egy pár napot, hiszen egész nyáron dolgoztam.

Őszre is elkészült a Covergirls kollekció, amiben te is fontos szerepet játszol. Hogyan terveztétek meg a legújabb ruhákat?


Már el is készítettük a képeket a ruhákról, október második hetében lesz ennek a bemutatója. Van egy cég, akivel mi együtt dolgozunk (Dukai Regina, Zimány Linda, Bódi Sylvi – a szerk.), ugye minket kértek fel még régebben, hogy segítsünk egy kollekció megtervezésében. Mindenki beleviszi a saját stílusát és személyiségét. Ez úgy működik, hogy ha vannak rucijaid, akkor bemutatod őket, illetve már mindenkinek kialakult a saját egyénisége.

És, íme kész is a ruha.

Én például rengeteget böngésztem nyáron a divatmagazinokat, az új trendeket, és ezeket be is vittem, s megmutattam nekik, hogy nekem mi tetszik, s mi nem. Ezeket közösen át is néztük, de a helyzet még sem ennyire egyszerű, sok minden függ attól is, hogy milyen anyagokat lehet beszerezni. Nekem is voltak elképzeléseim, de azokat az anyagokat nem igazán lehet most megvásárolni. Nagyon tetszenek az összemosott virágminták, de mivel nem annyira trendiek jelenleg, ezért nem tudtuk beszerezni őket.

Ezt végül is nevezhetjük annak, hogy a te saját kollekciód, vagy inkább egy nagyobb történetnek a része vagy? Komolyabban is szeretnél foglalkozni a divattervezéssel?

Horváth Éva
Született:1978. nov. 23.
Haja: barna
Szeme: kék
Magasság: 172 cm
Súly: 60 kg
Foglalkozás: műsorvezető, modell
Ő volt a Miss World Hungary 1998-ban.
Ez részben a sajátom, mert a saját ízlésemet tükrözi. Viszont az egy nagy könnyebbség számunkra, hogy van egy cég, ami erre specializálódott, akik levarrják, megtervezik, megszervezik a kollekciót. Tudják, hogy kikkel kell együtt dolgozni, így a dolgok oroszlánrésze nem a mi vállunkon van szerencsére. Nekem nem is lenne időm arra, hogy egy külön céget irányítgassak.

Nincsen beszédhibád, mégis beszédtechnika tanárhoz jársz. Bizonyítani szeretnél ezzel?

Már február óta folyamatosan járok, de decemberben be is fejezem az órákat. Szerintem ez elengedhetetlen a műsorvezetéshez, fontos a szakmám miatt. Rengeteg dolog van, amin lehet szépíteni, lehet javítani, finomítani. Sosem volt komolyabb beszédhibám, de néha hajlamos vagyok belelendülni a magyarázásba, ezen szerettem volna változtatni.

Akkor elmondhatjuk, hogy a munkádat teljesen a műsorvezetés teszi ki
.

Száz százalékosan a műsorvezetéssel foglalkozom, bár inkább csak 95 százalékát teszi ki, mert ez az 5 százalékot nevezhetnénk a divattervezésnek. De külön leválaszthatnék még 5 százalékot az egyéb munkáimnak, hiszen sokszor egyes műsoroknak, rendezvényeknek vagyok a háziasszonya, de elsősorban a műsorvezetés tölti ki a mindennapjaimat.

Nem szeretnél majd egyszer egy saját műsort is vezetni?

Nem tudom, hogy szeretnék-e saját műsort, mert ezekben, ahol most szerepelek, ugyanúgy tudok érvényesülni, mint egy saját, egyszemélyes műsorban. Ugyanúgy önmagunkat tudjuk adni, s nekem mindig is ez volt az elsődleges. Régebben, amikor dolgoztam a Szerencsekerékben, vagy a Keno sorsolásnál, akkor éreztem, hogy az olyan kevés számomra, mert nem jön át a személyiséged, nem jön át az egyéniséged. Szerintem itt már bőven lehetőséget kaptam a tévében, akár a Reggeliben, ahol meg tudom magamat mutatni.

Kérdeztük őt a szerelemről is, de Évi ebben a témában nem szeretett volna nyilatkozni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását