Botrány! Irtózatos harc Molnár Anikó és Hajdú Péter között!

Irtózatos veszekedés a josisóban, amit kicenzúrázott a tévé. Két celeb, Molnár Anikó és Hajdú Péter intézte a dolgait kultúrember módjára.

Bors: Kamerák előtt ugrott egymásnak Molnár Anikó, és Hajdú Péter. A két sztár indulatai Joshi Bharat műsorának felvételén szabadultak el. Olyannyira, hogy híreink szerint a műsorvezető már nem tudta kézben tartania a vitát. A TV2 úgy döntött, hogy nem adja le a műsort, amely ma került volna adásba. A csatorna közleménye szerint azért vállalhatatlan a felvétel, mert nyíltan reklámozza az Anikóról szóló könyvet.

HírExtra: két értelmes ember a nyilvánosság előtt intézi vitás ügyeit. Mindenki számára példaképek lehetnek.

Bors: Molnár Anikó meghívást kapott Joshi Bharat műsorába, a felvételt azonban sohasem láthatja a nagyközönség. A TV2 szerint azért nem, mert a vendégek túl sokat beszéltek Anikó hamarosan megjelenő könyvéről.

HírExtra: a bugyijáról kellett volna, bár az nem bír újdonságértékkel.

Bors: Anikó “meglepetés vendége” Hajdú Péter volt, aki pillanatok alatt összeveszett a Nagy Ő-vel.
– Amikor Anikó az Esti Frizbiben nálam vendégeskedett, Havas Henrikkel együtt kíméletlen őszinteséggel nevesítették a könyvben szereplő szeretőket. – mesélte Hajdú. – Ehhez képest Joshinak már azt mondta Anikó, hogy senkit sem nevez meg, csak egy Bridget Joneséhoz hasonló naplót írt. Ekkor szembesítettem azzal , hogy az Esti Frizbiben röpködtek az olyan nevek, mint Bochkor Gábor, Klauszman Viktor és Kammerer Zoltán . Ezt álságosnak tartom. Azt sem titkoltam, ízléstelennek tartom, hogy a volt szeretőkről könyvet írt, és ezzel keres pénzt.

HírExtra: ha valaki nem lett egy géniusz, mivel keressen pénzt? Atomfizikával? Furcsa az, hogy ez valakit is érdekel…

Bors: A csatorna hivatalos közleménye szerint azért nem kerül adásba a felvétel, mert túl nagy hangsúlyt, és ezzel komoly reklámot kapott a könyv.
– Több szakemberrel is megnézettük az adást, és egyértelmű véleményük volt, hogy az ORTT – től komoly büntetésre számíthatnánk, ha adásba kerülne – nyilatkozta lapunknak Molnár Zsófia a Joshi műsorának sajtósa.

HírExtra: szegény szakemberek, miket kell nézniük…

Bors: Anikó lapunktól értesült arról, hogy a viharos beszélgetés nem kerülhet képernyőre.
– Én teljesítettem a feladatomat, amire a TV2 felkért. – Nagyon jót beszélgettünk Joshival, kimondottan élveztem a társaságát. Szóba került a könyv, amit Havas Henrik ír rólam, és az is, hogy milyen pasira vágyom, kivel tudnék igazán boldogan élni. A hangulat csak akkor változott meg gyökeresen, amikor Hajdú Péter is bejött a stúdióba – mondta szűkszavúan Anikó.

HírExtra: oh, nah. Most már egy egész ország tudja, hogy Molnár Anikó milyen pasira vágyik. Közszolgálati közleményt hallottak.