2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Komoly célok a DKSE-Airport Debrecennél

Igencsak komoly célkitűzésekkel vág neki a 2007/08-as évadnak a DKSE-Airport Debrecen férfi kézilabdacsapata, amely az élvonalbeli Budapest Bank Ligában az első négy közé szeretne kerülni.
2007. szeptember 5. szerda 18:11 - Hírextra

A legutóbbi szezonban az ötödik helyen végeztek a hajdúságiak, és ezzel jogot szereztek az EHF-Kupa indulásra, és ebben a sorozatban - a sorsolástól függően - minél tovább kíván jutni az alakulat - hangzott el a klub idénynyitó sajtótájékoztatóján.

A Kovács Mihály vezetőedző irányításával készülő együttes keretében a nyári időszakban több változás is történt. Távozott a klubtól Tóvizi Krisztián (befejezte), Dömös Tibor (Svájcba igazolt), Kiss Imre (Gyöngyös) és Uros Vilovski (MKB Veszprém), míg az érkezők listáján a szerb Marinko Kelecevic (PKB Beograd), a román Gheorghe Roman (Brassó), Juhász Zoltán (Kecskemét), Lókodi Gergő (Nádudvar) és Hornyák Zoltán (Nádudvar) szerepel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását