2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Meghalt a potyautas

Újabb fiatalember próbálkozott meg azzal, hogy a repülőgép szárnyában Moszkvába utazzon, de ő nem bírta ki a megterhelést: amikor a gép kiengedte futóművét, a körülbelül 17 éves fiú már holtan zuhant ki onnan a földre, s egy Moszkva melletti erdőben talál
2007. október 22. hétfő 14:52 - Hírextra
Egyelőre nem tudni, ki volt a fiú, és azt sem, mikor történt a baleset. Az ázsiainak tartott áldozatnál csupán egy pénztárcát találtak, benne néhány moszkvai telefonszámmal, de azokat hiába hívták a rendőrök.

A szakértők teljes biztonsággal állítják, hogy a fiú egy repülőgépből zuhant ki, amikor az a leszálláshoz készülődve kiengedte futóművét mintegy 400 méteres magasságban.
A feltételezések szerint a nagy magasságban, ahol igen ritka már a levegő, előbb megfulladt, majd a mínusz 50 Celsius-fokos hidegben megfagyott, mivel csak két póló és egy farmernadrág volt rajta.
A nyomozó hatóság szerint az áldozat utánozni akarta azt a 15 éves permi legénykét, aki nemrég állítólag hasonló módon érkezett Moszkvába. Ha a permi fiú története igaz - a szakértők ezt kétlik -, akkor vele csoda történt. Egészen jól megúszta a kalandot, de az orvosok a legutóbbi napokig hiába próbálták helyrehozni fagyásait: jobb kezének négy ujját a napokban amputálták, mivel nem tért beléjük vissza az élet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását