2024. szeptember 23. - Tekla

Megvannak a válogatott tagjai

Megnevezte a felnőtt válogatott tagjait Pátrovics Géza szövetségi kapitány, aki a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnökségének január 24-i döntése nyomán február elsejétől tölti be a posztot. Az MSSZ honlapjának közlése szerint összesen 19-en alkotják a
2009. február 1. vasárnap 11:48 - Hírextra
A gyengébb nemnek nyolc erős képviselője kapott helyet, köztük a legnevesebb a 2004-es, athéni olimpiai ezüstérmes Krutzler Eszter, míg a férfiak között ott van a tavalyi, pekingi ötkarikás játékokon végzetesnek tűnő könyöksérülést szenvedett, de ma már egészséges és ismét emelő Baranyai János is.

A névsor:

nők:

Ádám Mónika (NYVSC), Bazsó Bianka (HVSE), Krutzler Eszter (BKV Előre), Magát Krisztina (BKV Előre), Molnár Alexandra (HVSE), Nagy Nikoletta (Ózd), Nagy Szilvia (Tatabánya), Szepesi Martina (BKV Előre)

férfiak:

Ádám Róbert (NYVSC), Baranyai János (NYVSC), Csánk Gergely (HVSE), Cser Norbert (BKV Előre), Gráner Zoltán (TESI), Kiss Attila (Bp. Vasas), Lerch Zsolt (Miskolc), Nagy Péter (Szeged), Pócza Vajk Károly (Tatabánya), Szanati Szabolcs (ZTE), Vaspöri Gábor (HVSE)

A kapitány több, központi edzőtáborozást is tervez Tatán, az elsőt február utolsó hetében. Az első kiemelt verseny a felnőtt Európa-bajnokság, amelyet április 6. és 12. között rendeznek meg a román fővárosban. Az év legfőbb - ugyancsak koedukált - viadala novemberben lesz: 17. és 27. között a dél-koreai Gojang City ad otthont a 2009-es világbajnokságnak. A vb előtt, szeptember 14-től 18-ig bonyolítják le az idei férfi és női országos bajnokságot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását