2024. május 18. - Erik, Alexandra

Klikkelj a rászorulókért!

Június 1-től Sváby András, Kemény Dénes, Kósz Zoltán és Csányi Sándor közösen fognak össze a támogatásra szoruló alapítványokért, a Hírkereső-csoport egész éven át tartó kampányában
2009. május 28. csütörtök 12:01 - HírExtra
A Hírkereső-csoport tagjai a Hírkereső.hu, a Kapu.hu és a Tombola.hu, jótékonysági akciót indítanak június 1-től, melynek célja, hogy havonta egy-egy ismert személy segítségével adományokat gyűjtsenek kiválasztott alapítványoknak. A csoport tagjai vállalták, hogy minden egyes portálaikon keresztül elolvasott hír után 5 fillért adományoznak az adott hónap jótékonysági céljára. A Hírkereső-csoport olvasóinak csupán annyi a feladatuk, hogy minél több hírt olvassanak el, ezzel gyarapítva az alapítvány adományösszegét. Mivel a csoport havi szinten jelenleg is 35-40 millió hírolvasást generál, így a jótékonysági célra felajánlott havi összeg legalább 1,7-2 millió forintot ér el.

Az akció keretében a Hírkereső-csoport bemutatja az alapítványok tevékenységét, bízva abban, hogy nagyobb publicitást és támogatást kap majd ügyük mind a civil, mind az üzleti szférában.

A júniustól decemberig tartó időszakban 6+4 (júniustól novemberig 7 nagyobb, decemberben 4 kisebb) alapítvány kerül be a kampányba a lehető legszélesebb társadalmi csoportokat elérő területekről, mint például az egészségügy, a sport, az oktatás és a kultúra. Minden alapítványt egy híresség képvisel, aki az adománygyűjtés időszaka alatt saját alapítványáért kampányol. Az összegyűlt összegek negyedévente, nyilvánosan kerülnek átadásra.

Minden cikkolvasást egy online számláló regisztrál a hírkereső.hu oldalán, így pontosan mérhető összesen mennyi adományt „olvasnak össze” a Hírkereső-csoport olvasói! A számláló az épp aktuális állást mutatja, így percre pontosan nyomon követhető mennyi adomány gyűlt össze az alapítvány javára.

A „Jótékony klikkelés” kampányról minisite készül, amelyen a celebritások rövid videofilmekben mutatják be kiválasztott alapítványaikat. www.hirkereso.hu/jotekonysag
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását