2024. szeptember 20. - Friderika

Győzelemmel kezdett a Honvéd

A kupagyőztes Budapest Honvéd a vendég Kaposvár könnyed legyőzésével "melegített" a labdarúgó Soproni Liga nyitófordulójában a csütörtöki, Fenerbahce elleni Európa Liga-selejtezőmérkőzésre.
2009. július 25. szombat 21:56 - HírExtra
Budapest Honvéd-Kaposvári Rákóczi 3-1 (0-0)

Bozsik Stadion, 1300 néző, V: Takács

gólszerzők: Hajdú (47.), Abraham (65.), Hrepka (78.), illetve Farkas K. (83.)

kiállítva: Grúz (50.), Pest (69.)

sárga lap: Diego (80.), illetve Grúz (29., 50.), Farkas Z. (47.), Kovácsevics (64.)

Honvéd:


Németh G. - Vukmir (Zsolnai 73.), Debreceni, Botis, Hajdú - Benjamin, Hidi (Horváth A. 85.) - Hrepka, Macko (Moreira 81.), Diego - Abraham

Kaposvár:


Milinte - Bank, Zahorecz, Grúz - Kovácsevics (Graszl 66.), Junior, Pest, Maróti, Farkas Z. (Farkas K. 66.) - Gujic, Nikolic

Az első perctől kezdve a Honvéd irányított, nyomasztó mezőnyfölényben volt, a kaposváriak alig tudták megtartani a labdát, azonban a vendégek szervezett védekezése miatt komoly gólhelyzet nem alakult ki. A játékrész második felében Diego és Hrepka egyre nagyobb zavart okozott a széleken, de Milinte bravúrjai, illetve egy ízben a kapufa még megmentette a Kaposvárt a góltól.

A folytatásban azonnal vezetést szerzett a Honvéd, miután Hajdú jobb oldali szabadrúgásánál mindenki, így Milinte is beadásra számított, csakhogy a kispesti játékos a rövid felső sarokba csavarta a labdát. Ezt követően Grúz kiállítása miatt emberelőnybe is került a hazai gárda, melynek így fokozódott a fölénye, s Abraham csukafejesből szerzett találata végleg eldöntötte a meccset. Pest piros lapja után már csak a különbség volt kérdéses, de az nem változott a találkozó végére, mivel Hrepka góljára érkezett vendégválasz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását