2024. szeptember 28. - Vencel

Monfils öccse is eljön

Vasárnaptól szombatig nagyszabású ifjúsági tenisztornát rendeznek a budapesti Grand Slam Parkban, amelyre többek között a világhírű francia játékos, Gael Monfils öccse, Daryl is eljön.
2009. október 29. csütörtök 07:55 - HírExtra
"Játéklehetőséget szeretnénk biztosítani a hazai ifjú tehetségek számára, ráadásul nagyon erős mezőny jön el a Kapolcs utcai pályákra" - mondta az MTI-nek Szabó Tamás versenyigazgató. "Az érdeklődés külföldről olyan nagy volt, hogy jó néhány nevezést nem is tudtunk elfogadni. Még fájóbb, hogy itthonról sem tudtunk mindenkit feltenni a táblára."

A világranglistán jelenleg 15., de márciusban még 9. francia teniszcsillag, Gael Monfils öccse az idén töltötte be a 16. életévét és az a célja, hogy nagyhírű bátyja nyomdokába lépjen. Az ATP honlapja szerint eddig ő 135 dollárt ütögetett össze, miközben testvére már több mint 3 milliónál, egész pontosan 3.177.172-nél tart. Így aztán még van mit behoznia.
"Lehet, hogy Budapesten kezdődik a nagy karrier" - tette hozzá Szabó Tamás.

Az ITF-versenyre 26 országból érkeznek a teniszezők. A lányoknál és a fiúknál is 32-es lesz a selejtező tábla, a kvalifikáció összecsapásai vasárnap 9 órakor kezdődnek. A szintén 32-es főtábla mérkőzései kedden, 9-kor startolnak, a döntőket - a rendezők reményei szerint már szép számú közönség előtt - szombaton rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását