2024. szeptember 28. - Vencel

A Real és a portugál szövetség vitája

Ronaldo világbajnoki pótselejtezős szereplése kapcsán éles vita robbant ki a Real Madrid és a Portugál Labdarúgó Szövetség között.
2009. november 6. péntek 15:54 - HírExtra
A magyarok csoportjában második helyen végzett portugálok jövő szombaton fogadják a bosnyákokat, majd négy nappal később Zenicára látogatnak a pótselejtező keretében, s Gilberto Mandail szövetségi elnök szerint Ronaldo mindkét meccsen játszani akar. Ugyanakkor a támadó klubja úgy véli, a szélsőnek még két hétig nem szabadna pályára lépnie bokasérülése miatt.

"Az orvosok egybehangzó véleménye, hogy Ronaldónak még pihennie kell" - mondta Jorge Valdano, a Real igazgatója egy spanyol rádiónak hozzátéve, hogy Ronaldo épp ezért nem is lesz ott a két összecsapáson.

Ronaldo szeptember 30-án sérült meg az Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson, s azóta nem lépett pályára, hogy tíz nappal később a magyarok elleni vb-selejtezőn le kellett cserélni, mivel kiújultak a fájdalmai.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását