2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Hiábavaló a Fidesz erölködése?

A Fidesz szerint az, hogy sorra indulnak a felelősségre vonások a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél (MNV) azt mutatja, nem hiábavaló a Fidesz és a Magosz munkája, melynek során szinte hetente hoznak nyilvánosságra bűncselekmény-gyanús ügyeket a földértékesítések terén és más ügyekben.
2009. november 16. hétfő 12:41 - HírExtra
Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója és Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója hétfői közleményében arra reagált, hogy belső vizsgálatot rendelt el és azonnali hatállyal felmentette a Pest Megyei Területi Iroda megbízott vezetői munkaköréből Balogh Tamást, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a vagyonkezelő vezérigazgatója, Kamarás Miklós.

A két ellenzéki politikus úgy fogalmazott: "ezúton is figyelmeztetjük azonban Bajnai Gordont, Oszkó Pétert és az MNV felső vezetését: nem fogjuk hagyni, hogy pusztán a +kis halakkal+ vitessék el a balhét!"

Véleményük szerint az, ami az állami vagyon elherdálása, a "szocialista haverok kistafírozása terén" az elmúlt években történt, a Gyurcsány-Bajnai korszak terméke, és a felelősséget is a Gyurcsány-Bajnai korszak fenntartói és irányítói viselik érte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását