2024. szeptember 22. - Móric

Fegyvernek látszó játékpisztollyal rabolt

Játék pisztollyal raboltak ki az újszászi benzinkutat ismeretlenek csütörtök hajnalban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
2009. december 31. csütörtök 17:16 - HírExtra
Veres Éva tájékoztatása szerint a két rabló gázpalackcsere ürügyével jelent meg a város határában lévő töltőállomás épületében, majd a benzinkutast egy fegyvernek látszó tárggyal arra kényszerítették, hogy adja át a bevételt. Követelésüknek veréssel is nyomatékot adtak: ütötték, rúgták, végül megkötözték és a mellékhelyiségbe zárták a töltőállomás munkatársát. Ezt követően kivettek a kasszából több mint egymillió forintot, és a biztonsági kamera felvételeit rögzítő számítógépet is magukkal vitték, amikor távoztak a helyszínről.

A bűncselekményre a helybeli rendőrőrs járőre derített fényt, aki az éjjel-nappal nyitva tartó benzinkút előtt haladt el autóval, s észlelte, hogy a shop ajtaja zárva van, miközben odabent égnek a lámpák.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel megkezdte a rablók felkutatását. Az elkövetők ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás eddigi adatai alapján annyi már bizonyos, hogy a tettesek egy játék pisztolyt használtak a rablás során, azt ugyanis végül a helyszínen hagyták - tudatta a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását