2024. május 20. - Bernát, Felícia

Betegbarát orvosi WEB lap

Nincs régebbi, mint egy tegnapi újság, tartja az egykori mondás. Ez napjainkban úgy változhat, hogy nincs elavultabb, mint egy régi web lap. A magukra valamit is adó cégek, folyamatosan gondoskodnak arról, hogy mindig, szinte naponta megújuló információkat, fejleményeket közöljenek az interneten, a felőlük érdeklődőknek.
2010. május 25. kedd 10:10 - HírExtra
Magyarország legkorszerűbb képalkotói diagnosztikai berendezésein vizsgálatokat végző Euromedic Diagnostics Kft. megújult web lapján, a www.euromedic.hu oldalon, teljesen újszerű szemlélettel tájékoztatja lehetséges partnereit – informált Kardos Lilla, az Euromedic Diagnostics vezérigazgatója. Kiderül egyebek között, hogy az Euromedic gépparkjában Magyarországon 14 CT, 6 MR, 4 DSA, számos röntgen, ultrahang, mammográfiás, csontsűrűség-mérő és átvilágító berendezés található. Három diagnosztikai központban gamma kamerás izotópdiagnosztikai tevékenység is folyik összesen hat gamma kamerán. A magyar cégcsoportnak több mint 100 radiológus szakorvos dolgozik. Jelenleg 12 magyarországi egységükben 800 – 850 ezer vizsgálatot végeznek évente. A cég mára Európa 15 országában 209 diagnosztikai, dialízis, laboratóriumi és komplex onkoterápiás központot hozott létre, amellyel a kontinens legnagyobb magán egészségügyi diagnosztikai szolgáltatójává vált.

A web oldalon külön felületen adnak részletes, a laikusok számára is érthető információt az egyes vizsgálatokról. Az érdeklődök így minden tudnivalót megkapnak arról, hogy egyes vizsgálatokat milyen esetekben ajánlják, milyen korosztálynak, milyen időközönként. Van-e a vizsgálatoknak esetleges kockázata, mellékhatása, hogyan lehet a vizsgálatokat kérni. A web lapról megtudható az is, hogy az egészségbiztosítás terhére, beutalóval átlagosan 4-8 hét a várakozási idő ezekre a vizsgálatokra. Térítéses ellátásban 1-3 nap vizsgálati előjegyzési időn belül, 12-80 ezer Ft ellenében vehetők igénybe például a CT vizsgálatok. Az orvosok, szakemberek is külön blokkban tájékozódhatnak az Euromedic széleskörű diagnosztikai kínálatáról.

Forrás: pontez
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását