2024. május 16. - Mózes, Botond

Szexuális sérelem érte Berlusconi prostiját

A dél-olaszországi Puglia régió rendőrségén Patrizia D'Addario sokkos állapotban jelent meg. Ő az a hírhedt prostituált, aki tavaly kirobbantotta Silvio Berlusconi (74) olasz kormányfő szexbotrányát.
2010. augusztus 23. hétfő 10:53 - HírExtra
A 43 éves kurtizán elmondása szerint egy Leccéhez közeli villában tartották fogva. Patrizia szerint többször is megkísérelték megerőszakolni, arról viszont nem szól a fáma, hogy kik és hogyan bántalmazták. Az ügyészség elrendelte a nyomozást, amit egyelőre „egyszerű" szexuális bűncselekményként kezelnek. Az ügy kapcsán felmerült a gyanú, miszerint a támadás összeköthető Berlusconi szexbotrányával.

A rendőrök első számú gyanúsítottja az a Salvatore de Lorenzis vállalkozó, aki korábban a kormányfőtől nem kapott meg minden támogatást egy építkezéshez, ezért viszonzásként kínos képsorozatot készített a politikus orgiáiról.

Amikor Patrizia megjárta a politikus római villáját, ezer dollárt (220 ezer forint) kapott. A kétes hírű nő  építési engedélyt kért cserébe, amit Berlusconi megtagadott, így a hölgy bosszút állt és hangfelvételt készített pikáns beszélgetésükről.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását