2024. május 17. - Paszkál

Baleset az M5-sön: sok sérült

Egy ember súlyosan, több pedig könnyebben sérült meg az M5-ös autópályán, amikor kamionok és két másik jármű ütközött össze a sűrű ködben csütörtök este Kisteleknél - mondta az MTI-nek Töttős Györgyi, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
2010. november 18. csütörtök 21:46 - HírExtra
A balesetben egy magyar, egy román és egy szlovák kamion, valamint egy német személyautó és egy holland kisbusz ütközött össze, a helyszínelés miatt - amely várhatóan több órán át tart majd - lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető szakaszát. Az autópálya-kezelő munkatársai a forgalmat a régi 5-ös útra terelik - tette hozzá.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban az MTI-nek elmondta, hogy a sűrű köd miatt több autópálya-felhajtót is lezárt a rendőrség Szeged közelében. Az M5-ös autópályára a főváros felé nem lehet felhajtani a Szeged-észak és Szeged-nyugat csomópontnál, az M43-as autópályára pedig a 47-es úti, illetve a sándorfalvi úti csomópontnál.
A sűrű ködben minimálisra csökkent a látótávolság, és emiatt több koccanásos baleset is történt az autópályán.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását