2024. május 17. - Paszkál

Vitézy: vonják vissza jegylyukasztós pályázatot!

Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója azt kéri Kocsis Istvántól, a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) vezérigazgatójától, hogy vonja vissza a régi típusú, manuális jegylyukasztókra kiírt pályázatot.
2011. január 24. hétfő 14:01 - HírExtra
Vitézy Dávid a Kocsis Istvánnak címzett levelében azt írja, megdöbbenéssel értesült arról, hogy a BKV 2013-ig több millió forintot akar elkölteni olyan jegyérvényesítő eszközökre, amelyek alkalmatlanok az időalapú jegyrendszer bevezetésére. Hangsúlyozta, hogy Tarlós István főpolgármester programjában is szerepel ez az elképzelés, amelyről Kocsis Istvánnak is tudnia kellett.

A BKK vezérigazgatója arra kérte Kocsis Istvánt, hogy haladéktalanul mutassa be, milyen indokok szóltak a lyukasztós jegykezelő készülékek beszerzése mellett. Kezdeményezte továbbá azt, hogy a tarifarendszer megújításáig a BKV az ilyen irányú beszerzési szándékától álljon el.

Az Index.hu hétfőn írta meg, hogy a BKV a vonaljegyek érvényesítéséhez szükséges 9 lyukú mechanikus jegykezelő készülék és JK 9.6 típusú lyukasztószeg szállítására írt ki pályázatot. A tender évi ezer darab jegykezelő készülék és évi 2.700 darab lyukasztószeg szállítására vonatkozik.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását