2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Tarolt a vihar

Jelentős károkat okozott az épületekben, elektromos vezetékekben az éjszakai vihar Zala megyében, még csaknem hétezer fogyasztónál nincs áram - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője péntek délelőtt az MTI-t.
2017. augusztus 11. péntek 09:34 - HírExtra
 Cseresznyés Dániel elmondta: a több mint száz kilométer/órás, orkánerejű szél jelentős károkat okozott a vasúti felsővezetékekben és az áramszolgáltatásban is.

A vihar leginkább Lenti és Zalaegerszeg körzetét érintette, az autókra, járdákra, utakra és az épületekre dőlt fák miatt 184 esetben riasztották a tűzoltókat.

A szolgáltatók és a tűzoltók folyamatosan dolgoznak a károk elhárításán.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a zalaegerszegi állomáson ismét működik a biztosítóberendezés, mivel a városban ismét van áram, a menetrend fokozatosan áll helyre.

Közölte továbbá: reggel egy mozdony áramszedője letörött, emiatt a Zalaegerszeg és Andráshida közötti szakaszon szünetelt a vonatközlekedés.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását