2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Fucsovics negyeddöntős

Fucsovics Márton két játszmában legyőzte az olasz Marco Cecchinatót a pekingi keménypályás tenisztorna 4,6 millió dollár (1,3 milliárd forint) összdíjazású férfi versenyének nyolcaddöntőjében.
2018. október 4. csütörtök 16:27 - HírExtra
 

A világranglistán 45. magyar játékos kiválóan kezdte a csütörtöki mérkőzést, 1:1-nél első bréklabdáját kihasználva elvette nyolcadik helyen kiemelt ellenfele adogatását, és a saját szervajátékait végig rendkívül magabiztosan hozva 36 perc után vezetett.

Fucsovics - aki idén Genfben pályafutása során először ATP-tornát nyert - a második szettben is azonnal brékelt, majd néhány perccel később egy újabb szenzációs fogadójátékot produkálva semmire vette el a világranglistán 22. olasz riválisa szerváját, és már 4:1-re vezetett. A remekül játszó magyar ezt követően sem engedett ki, és összességében könnyedén, 1 óra 15 perc alatt nyert.

Fucsovicsra - aki pályafutása során másodszor jutott be ilyen rangos tornán a legjobb nyolc közé - a negyeddöntőben a negyedik helyen kiemelt, világranglista-13., ugyancsak olasz Fabio Fognini vár, aki a 16 között az orosz Andrej Rubljovot győzte le két szettben.

Eredmények:
férfiak (4,6 millió dollár):
nyolcaddöntő:
-------------
Fognini (olasz, 4.)-Rubljov (orosz) 6:4, 6:3
korábban:
Fucsovics Márton-Marco Cecchinato (olasz, 8.) 6:4, 6:2
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását