2024. október 18. - Lukács

Ablakcserekor csak minőségi ablakot érdemes választani!

A megfelelő minőségű nyílászárók elengedhetetlenek a lakás felújítása, építése során. Ezeknek nagyon fontos funkcionális feltételeknek kell megfelelniük, emellett pedig az esztétikai megjelenésük sem elhanyagolható. Olyan ablakot kell választani, ami magas minőségű, megbízható, tartós, ezáltal pedig egy életre szóló választásnak bizonyul.
2023. szeptember 15. péntek 07:25 - HírExtra

Milyen az ideális ablak?

Ha ki szeretnénk cseréltetni a nyílászáróinkat, akkor először is azt tapasztalhatjuk, hogy számtalan vállalkozás foglalkozik ezzel a tevékenységgel, emellett pedig rengeteg féle márkát forgalmaznak, így nem tudjuk, hogy mi lenne a jó választás. A Zsola Ablak Kft. segít akkor, ha az ablakcsere Budapest kerületeiben történik, így könnyebb dolgunk lesz, ha elérkezünk ehhez a művelethez.

Az ideális ablak kiváló hang- és hőszigetelő, mutatós, tartós, kevésbé sérülékeny, több színben is kapható, egyedi formák is kialakíthatók, és többféle üvegezéssel is kérhetők. A Kömmerling minden tekintetben megfelel ezeknek a feltételeknek, ezért, ha most azon dilemmázik, hogy milyen márka lenne a megfelelő, akkor arra biztatjuk, válassza bátran ezt a régi múltra visszatekintő innovatív és megbízható német márkát.

A szakember kiválasztásakor is jól kell dönteni

Az első és legfontosabb lépés abban az esetben, amikor ablakot szeretnénk választani, hogy megtaláljuk azt a kivitelezőt, akiben tökéletesen megbízunk. Ha régi ablakainkat szeretnénk lecserélni, esetleg panellakásról van szó, akkor is mindig személyes megtekintésre van szükség, hiszen még ebben az esetben sem teljesen azonosak a lakások ablakméretei. A nyílászárós szakembernek tehát helyszíni felmérésre van szüksége ahhoz, hogy pontos árkalkulációt tudjon készíteni.

A helyszíni felmérés egyben arra is alkalmas, hogy a kivitelezés mikéntjét is meg lehessen beszélni, például, hogy a régi keretet teljesen el kell-e távolítani, illetve igényeljük-e az ablak körüli terület visszaépítését.

A Kömmerling telitalálat lesz!

A szakemberek is előszeretettel ajánlják a Kömmerling ablakokat nemcsak a régi ablakok cseréjekor, hanem új ingatlanok építése esetében is, illetve műemlékek és középületek nyílászáróinak is. A márkát 1897-ben alapították, nyílászárók gyártásával pedig később kezdett foglalkozni, azonban újszerű technológiai megoldásai, magas minősége és a gyártói garancia miatt nagyon gyorsan Európa vezető ablakgyártói közé került. 

Népszerűségét az is növelte, hogy megrendelőinek nem kellett kompromisszumot kötnie az ablakok formája, mérete miatt, hiszen a Kömmerling el tudja elkészíteni a tervezők által megálmodott nyílászárókat, melyek az egész épület karakterét meghatározzák. Kiváló hang- és hőszigetelés jellemzi, és biztonsági üvegezéssel is kérhető.

Ha Kömmerling ablakok mellett teszi le a voksát, akkor nyugodtan álmodhat hatalmas üvegfelületeket, egyedi formákat, hiszen ezeket kiváló ár-érték arányban fogja elkészíteni a gyártó, ráadásul olyan minőségben, ami bizonyosan ki fog tartani egy életen keresztül.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását