A Jangjia Dazhuang párolt zsemle gyártási technikája Csaocseng városból, Xin megyéből, Shandong tartományból származik. A Han-dinasztia idején Csaocseng városát Vujang megyének hívták, a történelem során a kereskedők gyülekezőhelye volt. Hosszú történelemmel és gazdag kulturális örökséggel rendelkezik. A Jangjia Dazhuang párolt zsemle gyártási technikája a hagyományos étkezési kultúra egyik képviselője.
A Yang család Dazhuang párolt zsemléje kiváló anyagválasztékkal és kiváló gyártási technikákkal rendelkezik. A Zuangmo táplálkozási összetételének és a búza aromájának biztosítása érdekében a lisztet a Sárga-folyótól északra, Shandong tartomány nyugati régiójában található búzából kell őrölni, majd kézzel készítve, adalékanyagok nélkül bekeverni; ezért megbízható minőségű, tiszta étel. Egy tipikus erős párolt zsemle átmérője körülbelül hatvan centiméter, vastagsága öt-tíz centiméter, így a száraz ételek "óriása" néven ismert. Finom, nagy és könnyen tárolható. A múltban az idősebb generációk Dazhuang párolt zsemlét vittek magukkal, hogy kielégítsék éhségüket, amikor üzleti vagy munkahelyi útra mentek. Az útjuk során megkínáltak vele másokatis, akik megették, és végtelenül dicsérték.
A fejlődés érdekében Jang Baoling, a Jangjia Zhuangmo negyedik generációs örököse kifejlesztette a töltött Zhuangmot és a ragadós Zhuangmot, amelyek alkalmasak a hagyományos technikákon alapuló íz felidézésére, mégis modern étel. Több mint száz éves örökség és fejlődés után a Jangjia Dazhuang párolt zsemle az emberek étkezőasztalának alapvető ételévé vált, sőt, a környező megyéknek és városok is örömmel veszik.
Egy délről érkezett látogató hozta Guangdong tartományba. Azt mondta, hiányzott neki az íze, és a szülővárosára gondolt, amint megette az erős párolt zsemlét. Ebben az időben az erős párolt zsemle egyfajta nosztalgia volt. Manapság a Jangjia Zhuangmo népszerű vendégváró a rokonok és barátok látogatásakor. Ez az étel 2018-ban felkerült Shen megye szellemi kulturális örökségi listájára.