2024. május 9. - Gergely

Tedd egyedivé a férfi hosszú ujjú pólót!

Ha férfiként különlegesebb ruhadarabra vágysz, akkor érdemes lehet a pólónyomtatási szolgáltatást jobban megismerni. Ezzel a lehetőséggel ugyanis igazán egyedivé teheted az olyan átlagos, egyszínű öltözetet is, mint a hosszú ujjú felső.
2024. február 13. kedd 17:26 - HírExtra

A Print Fashion hosszú ujjú pólói közül csak ki kell választanod az alapszínt, majd eldönteni, milyen minta kerüljön rá, és máris kész az egyedi viselet! A részleteket megtalálod a cikkben!

Miért praktikus ruha a hosszú ujjú felső?

Azt kevesen tudják, hogy a nyomtatás nem csupán rövid ujjú pólóra, hanem hosszú ujjúra is kérhető, sőt a fent említett oldalon lehetőség van olyan termékekre is mintát rakni, mint a pulóver, a kapucnis pulcsi (akár oversized változatban is), de akár párnára, sporttáskára, vászontáskára vagy telefontokra is kérhető egyedi kép, felirat.

A hidegebb időben a nyomtatott póló nem látszik, bizonyára te is veszel fel rá egy pulcsit, kardigánt, így célszerűbb olyan ruhadarabra kérni a mintát, amelyet látnak mások is. A hosszú ujjú felső farmerral, de másféle sportosabb nadrággal is jól mutat, sőt ha tavasziasabbra fordul az idő, még egy halásznadrággal is felveheted.

Egy nagyon lezser, de munkába járáshoz is jó öltözetet tudsz létrehozni, csak arra kell figyelned, hogy a választott szöveg vagy kép ne legyen túl személyes vagy sértő.

Szerencsére a Print Fashion oldalán remek ötleteket találsz, hatalmas a választék, így hosszabb időt is eltölthetsz a keresgéléssel. Segítünk azonban dönteni!

Keresd a kategóriákat!

A közel 30 000 minta kategóriák szerint van csoportosítva az oldalon, így neked az is elegendő lehet, hogy az általad preferált témakört kiválaszd, és abban kezdj el böngészni. Íme, néhány javaslat:

- Mozi, film, sorozat

- Streetwear

- Jármű

- Szórakozás

- Munka

- Életmód

- Szöveg, felirat, jel

- Hobbi

Ha pedig konkrétan tudod, mit keresel – például lajháros póló, horgász felső, apás felirat –, akkor a kulcsszót írd a keresőbe!

Nagyon sokan készíttetnek egyenpólót is valamilyen alkalomra. Ha a haverjaiddal mennél sörözni, pókerezni, kedvenc sorozatotokat megnézni a moziban - akkor arra is van mód, hogy ezt egyforma felsőben tegyétek. Ezzel az összetartozásotokat fejezitek ki.

De akár páros pólót is rendelhetsz. Ha a barátnőddel közös programot szerveztek, akkor bizonyára örülni fog ő is neki, ha hasonló mintázatú hosszú ujjú felsőben jelentek meg az eseményen. Van Szeretet, szerelem kategória is az oldalon, itt is bátran nézelődhetsz!

Tervezz te magad hosszú ujjú pólót!

A Tervező menüben lehetőséged nyílik pólótervezésre. Tölts fel egy saját képet, ha nem találsz megfelelő mintát a kínálatból, ehhez adj hozzá valamilyen frappáns szöveget, és máris kész az egyedi felső!

Itt is van lehetőséged több mindent beállítani: a kép méretét, a betű formáját, színét – de még azt is megadhatod, hogy előre és hátulra mi kerüljön.

Rendelés leadása előtt ellenőrizd a méretválasztást! A mosás során fordítsd ki a pólót, és lehetőleg ne tedd szárítógépbe: ha ezt betartod, éveken át tudod majd használni a saját tervezésű ruhát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását