2024. május 9. - Gergely

Egyetlen cégnek sem kell többé elavult vállalatirányítási rendszert használnia

Vannak olyan dolgok, amelyeket megszokunk, és nem igazán akarunk lecserélni. Ilyen lehet egy televízió vagy egy telefon. Amíg az említett eszközök teszik a dolgukat, és nem túlságosan lassan, addig a cseréjükre nincs is különösebb ok.
2024. február 28. szerda 10:06 - HírExtra

Egy vállalatirányítási rendszer esetén azonban kicsit más a helyzet. Aki szeretné élvezni a felhasználóbarát, modern felületek előnyeit, annak érdemes a megszokás helyett váltani, nyitni az újdonságok felé.

A modern vállalatirányítási rendszerek rendkívül sokoldalúak

A legújabb, leginnovatívabb ERP rendszerek előnye, hogy egy növekvő, új tevékenységi körökkel bővülő vállalkozás igényeit is képesek kielégíteni. A D4S vállalatirányítási szoftvere például bármilyen iparágban ténykedő cég számára jó választás lehet, függetlenül attól, hogy éppen egy kisebb vállalkozásról van szó vagy egy nagyobbról.

Sajnos számos vállalatirányítási rendszer bár az elején nagyon jónak tűnik, később nem fejlesztik őket, így elavulnak. A korral azonban mindig haladni kell, ezért praktikus olyan ERP rendszert választani, amelyet szüntelenül fejlesztenek a legújabb igényeknek megfelelően.

Egy jó ERP rendszer gördülékenyen bevezethető

A D4S ERP rendszere esetében már a betanulási fázisban is segítenek a cégeknek. Egy vállalkozás folyamatainak ismeretében javaslatokat tudnak tenni akár a beállítások kapcsán is.

E szoftver megismerését segítik elő az oktatóvideók, amelyeket többször meg lehet tekinteni. Ezekben lépésről lépésre meg lehet ismerni, hogy mi hol található a szoftverben, mit hogyan lehet beállítani. Ezek a videók nagy segítséget jelentenek a program megismerése kapcsán, de a D4S ügyfélszolgálata a későbbiek során is szívesen segít, ha valami fennakadás történne.

Egy jó szoftver segítségével gyorsan kezelhetővé válnak az ügyviteli folyamatok

A D4S szoftverében minden megtalálható egy helyen az ügyviteli folyamatok kapcsán. Ennek az az előnye, hogy azok gyorsan és rendkívül hatékonyan kezelhetők, és nem kell szigetszerűen működő szoftverekkel bajlódni. A számlázástól kezdve a raktárkezelésen át az ügyfélkezelésig minden megvalósítható egyetlen szoftver segítségével. Még a dolgozói információk is megtekinthetők a programban.

A D4S szoftvere megéri az árát

Bár tény, hogy vannak ingyenes szoftverek is a piacon, az igazság az, hogy ezek használata esetében valamilyen kompromisszumot kell kötni. A D4S vállalatirányítási rendszer esetében azonban ilyesmiről szó sincs. Mivel felhőalapú, így bárhol és bármikor elérhető szinte bármilyen eszközről, amely képes csatlakozni a világhálóra. Ez rendkívül nagy segítséget jelenthet azon cégek számára, ahol az alkalmazottak hibrid rendszerben, hol a munkahelyükről, hol otthonról dolgoznak.

A D4S ERP rendszerének egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy új igények esetén programozás nélkül is ki lehet alakítani új mezőket. Így lényegében bármilyen típusú adatot lehet tárolni a szoftverben.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását