2024. április 27. - Zita

Milyen meglepetést válasszunk biciklis ismerősünknek?

Sokan szeretnek sportolni, ezek közül nem egy olyan van, aki ezt rendszeresen, akár versenyszerűen teszi. Lehet ez futás, úszás, edzőterem, de akár bicikli is, amivel szinte az egész világot be lehet járni. Egy kétkerekűvel rugalmasak lehetünk, akár nyaralásra is magunkkal vihetjük, tekintve, hogy a legtöbb esetben egy autóba is beleférnek.
2024. március 17. vasárnap 18:15 - HírExtra

Most segítünk pár ötlettel, amivel esetleg lenyűgözhetjük őket anélkül, hogy egy újabb felesleges holmit adnánk a számukra.

Biciklis pólók sportoláshoz és a mindennapokra

Ruhából sosem elég, hiszen mozgás közben kiizzadunk, a felsők és a nadrágok a legtöbb esetben mosásban vannak. A Pamutlabor Pólónyomda biciklis pólóinak köszönhetően ez a probléma már a múlté. Annak hála, hogy mindig van egy plusz darab, amit magával vihet egy kirándulásra, egy eseményre, egy versenyre, mindig biztonságban fogja magát érezni. Nem lesz többé probléma, ha esetleg megázik bicajozás közben, de viselheti akár a hétköznapok során is.

Ha tehát egy strapabíró, formatartó anyagból készült változatot szeretnénk átadni születésnap, karácsony, esetleg egy évforduló alkalmából, akkor ezek remek választások lehetnek. Számtalan színben és méretben kaphatóak, nem beszélve arról, hogy kényelmes nyakkivágással készülnek, a puha anyag pedig csak hab a tortán. A nyomat digitális nyomtatással kerül közvetlenül az anyagra, így az nem kopik, nem törik, sokáig ép marad.

Hasznos biciklis apróságok

Nem konkrétan a biciklin lehet használni, de egy nagyobb túra, kirándulás, kempingezés esetében jó választás lehet egy minőségi bögre, ami véletlenül sem törik el. Használható akár kávéhoz, teához, otthon a tévé előtt, de még számítógépezés közben, esetleg az irodában egyaránt. A lényeg az, ami rajta van, hiszen egy frappáns felirat, egy humoros minta mindig örömmel tölti el majd a másikat.

A “Bike forever”, a “Bicaj betyár”, valamint “Az igazi férfiaknak nincs szükségük motorra” változat mind-mind aranyos ajándék lehet egy kerekező rokon vagy barát számára. A bögrék 3 dl-es kivitelben kaphatóak, több színben és változatban. Mosogatógépben moshatóak, így nem kell rájuk vigyázni tisztítás közben sem. Kiegészítésként adhatunk mellé egy isteni teát vagy egy erős kávét, hogy tökéletes legyen a szett, aminek köszönhetően megfelelő teljesítményt tud nyújtani a következő versenyen.

Mi jöhet még szóba?

A mozgáshoz nem árt továbbá egy meleg kapucnis pulóver, amiből szintén kapható mintás változat. Ne maradjon le a vászontáska sem, ami viszont mindig jól jön, ha be kell ugrani a boltba, esetleg kirándulni menne az ember. Ezek a kiegészítők amellett, hogy hasznosak, egyediek is, így nem egy újabb csokoládét vagy egy biciklis táskát adunk, amiből már biztosan éppen elég van neki.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását