2024. április 29. - Péter

Amit tudni érdemes a Sportaza élő fogadásokról

A sportfogadások már hosszú idők óta jelen vannak és mindig is sokakat vonzottak, de olyan népszerűségük nem volt, mint amióta az online fogadás lehetősége megjelent.
2024. április 10. szerda 08:46 - HírExtra

Az olyan online platformok, amilyen a Sportaza rengeteg izgalmas opciót kínál, ennek is köszönheti ez az ágazat, hogy folyamatosan növekszik ügyfelei száma és forgalma.

Az első Sportaza jellegű oldalak még a kilencvenes években jelentek meg, de azok messze voltak attól, amit ma egy ilyen weboldalon láthatsz. Kezdetben még a befizetések is problémába ütköztek, így voltak olyan kezdeményezések, ahol a játékosok telefonon mondták be a tippjeiket,

Az évtizedek során az olyan platformok, mint a Sportaza, számos új opciót, fogadási lehetőséget fejlesztett ki, ennek is köszönheti a népszerűségét. Ha a forgalmi oldalt vizsgáljuk, elmondható, hogy az egyes országok szerencsejáték bevételeinek a nagyobbik hányada származik Sportaza sportfogadásokból és csak a kisebbik rész a kaszinó játékokból.

A Sportaza sportfogadási oldalak népszerűségén és látogatottságán kifejezetten sokat lendített az élő fogadás megjelenése. Ha még nem játszottál ilyen oldalon, akkor úgy kell ezt elképzelni, hogy van egy élő részleg, ahol kiválaszthatod a neked szimpatikus mérkőzést, az Élő közvetítés gombra kattintasz és nyomon követheted az adott viadalt live stream segítségével.

Persze, ez még nem minden. A folyamatban lévő mérkőzésre fogadhatsz is, mégpedig annak folyamata során. Így egy labdarúgó mérkőzés esetén megtippelheted, hogy melyik csapat lövi a következő gólt, hány szöglet lesz az első félidőben, vagy éppen lesz-e sárga lap valamelyik csapat számára.

Annak érdekében, hogy minél könnyebben tudd megtenni az első lépéseket az élő fogadások világában, kapsz némi segítséget.

Tájékozódj, kalkulálj, készülj fel

Az első és talán legfontosabb dolog a sportfogadásokkal kapcsolatban, amit fontos mindig szem előtt tartanod, hogy erre az elfoglaltságra mindig csak szórakozásként és ne megélhetési forrásként tekints. 

Vannak ugyan hírek hatalmas nyereményekről, de ezek inkább kivételnek számítanak, semmint szabálynak. Összességében, egy sportfogadó játékos karrierje során többet veszít mint nyer. Ezt tartsd szemmel akkor is, amikor meghatározod azt a költségvetést, amit fogadásokra szándékozol költeni.

Szintén fontos és hasznos tudnivaló, hogy a fogadásokba nem érdemes vakon belevágni. A kezdők szerencséje egyszer, kétszer bejöhet, de hosszabb távon nem egy működő stratégia. Éppen ezért egy-egy meccs előtt mindig nézz utána a szemben álló feleknek. Ismerd meg azok egymás közötti eredményeit, aktuális formájukat.

A legtöbb sportfogadási oldalnak van saját rovata az aktuális sporthírekkel, de ezen felül sok esetben találhatsz statisztikákat, útmutatókat és fogadási tippeket is. Ezeket érdemes átböngészni, mielőtt belevágnál a tippelésbe, nagyobb eséllyel jöhetsz ki győztesként a dologból.

Ehhez kapcsolódó tanács az is, hogy a fogadás során őrizd meg az objektív hozzáállásodat. Ha tényleg nyerni szeretnél, akkor ne az határozza meg a tippedet, hogy egyik vagy másik csapattal szimpatizálsz-e, hanem az adott csapatok formája. Persze, létezik érzelmi fogadás is. Ha elkötelezett vagy a csapatod iránt, megteheted, hogy mindig rá fogadsz, de ez egy másfajta megközelítés és nem annyira a nyerésről szól, mint a szurkolói élményről.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását