2024. október 26. - Dömötör

A jövő fiókrendszere

Van olyan fiókrendszer, ami igazi áttörést jelent a bútorvasalatok terén, sokoldalúságával pedig a modern bútorok elengedhetetlen kiegészítője. Új kapukat nyit meg a szakemberek és felhasználók számára egyaránt.
2024. október 25. péntek 10:54 - HírExtra

A bútorok összeszereléséhez és az elvárt működéshez pedig nélkülözhetetlen a bútorszerelvények és bútorvasalatok megléte. Ha ezek nincsenek, hiába a csilivili szekrény, az gyakorlatilag használhatatlan. Nézzük most meg közelebbről a fiókrendszerek legújabb tagját, a FDS-PRO 18-at, mely a BÚTORKELLÉK.EU kínálatában is megtalálható!

Számos kiváló tulajdonsága sorolható a listára

Az FDS-PRO 18-ról elmondható, hogy egy igazán erős és stabil fiókot eredményez a használata. Ez azért van így, mert a szokásostól vastagabb, azaz 18 mm-es lapokkal is kompatibilis. Ezzel a vastagsággal könnyebben szerelhetők a fiókok. Ha hosszabb távon nézzük, akkor nagyon gazdaságos, hiszen a stabilitás következtében, magasabb élettartammal számolhatunk. 

A korszerű bútorok esetében szükséges a modern megjelenés, és az FDS-PRO 18 ezt teljes mértékben ki is fejezi. A négyszögletes kialakítás követi a mai trendeket, így a fiókrendszer divatos, mellette jól használható a mindennapi konyha munka során. 

Újdonságnak számít a belső tér rugalmasan állítható kialakítása. Ezáltal jobban odaférünk a fiókok tartalmához, még a legnehezebben elérhető helyeken is. Így a napi használatban egyszerűen alakíthatjuk, saját igényeinknek megfelelően.

Egyszerű, nagyszerű és még erős is a kivitel

A strapabíró alkatrészek a BÚTORKELLÉK.EU-nál garantáltan bírják a terhelést, és hosszú időn át hű társak maradnak. Az állítócsavarok és egyéb szerelési elemek tartós anyagokból készülnek, így lehetséges az, hogy a fiókrendszer hosszú éveken át megbízhatóan működik. 

A szerelési folyamat során nem kell bonyolult műveletekre számítani. Az FDS-PRO 18 fiókok egyszerűen rögzíthetők, és ha szükséges, könnyen kivehetők is. Ezáltal a beszerelés akár egy barkácsolni szerető kéznek sem jelent problémát.

Diszkréten csendes

A fiókok precíziós sínrendszere zökkenőmentes működést ad ezáltal diszkrét és halk. Az említett típusok akár 40 kg-ig is terhelhetők, így még a nehezebb tárgyakat, eszközöket is biztonsággal tárolhatod bennük anélkül, hogy aggódnod kellene a stabilitás miatt.

A teljes kihúzhatóságuk biztosítja, hogy a tárolt tárgyakhoz mindig könnyedén hozzáférhess. Nincs többé bosszankodás, minden egyetlen mozdulattal elérhető. A fiókok csillapított záródása garantálja a zajmentes becsukódást. A finom, halk zárás és a könnyed nyitás nemcsak a zaj miatt lényeges, a bútor élettartamát is növeli.

Érdemes fontolóra venni a fiókok FDS-PRO 18 rendszerrel való kialakítását. Mint látható, csak nyerhetsz vele, hiszen csendes, erős, praktikus, és tökéletesen illeszkedik a modern bútorok stílusához. 

 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását