2024. május 17. - Paszkál

Elképesztően durva! Az énekesnő mellbe lőtte magát!

Rihanna fegyvert tetováltatott magára, és új pasival randizik. Mi lesz ebből? Hát az biztos, hogy Chris Brown ezentúl félhet.
2009. március 28. szombat 12:29 - Kővári Adrienn
Hogy mi a legújabb őrültség a még mindig csodaszép énekesnő részéről? Azt már tudjuk, hogy Chris Brown-nal még sem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt ő szerette volna. Kibékülésre szakítás jött, azóta csak távolodnak a felek.

Mindkettőjüket összehozta már a média másokkal az elmúlt egy hétben, szinte minden napra jut valami új hír Rihannát illetően.

Csütörtök este megjelent Rihanna egy szórakozóhelyen, ahol már riporterek hada várta az érkező celebeket. A testőrök segítségével Rihanna átmászott a tömegen, többnyire a földet bámulta, s nem válaszolt a kiabáló riporterek kérdéseire. Rengetegen kamerázták az esetet, valaki egyenesen telefonnal vette fel, amint belép a Delux Thursday nevű szórakozóhelyre.

A dolog érdekessége az, hogy foglalt, és egyben privát asztala volt a Bromance sztárjával, Frankie Delgadoval. Viszont kettejük bimbózó kapcsolatát, két hatalmas nagydarab testőr is végig kísérte, ugyanis ők ott álltak az asztaluk mellett, hogy senki se zavarhassa a párocskát.

Szemtanuk szerint mindvégig együtt voltak. Ölelgették egymást a díványon, és még véletlenül sem hagyták volna magára a másikat. Csak nem ezzel a férfival próbálja meg kiheverni Rihanna a Chris Brown okozta sokkot?

Elképzelhető, de itt még nincs vége az estének! Mikor felcsendült a Destyni’s Child Bug-A-Boo című száma, Rihanna táncot lejtett Frankie-nek, aki ezt nagy-nagy örömmel fogadta. Aki mellékesen, nem valami jó pasi. Ölelkeztek, csikizték egymást, de egy csók sem csattant el a nyilvánosság előtt. A buliról Rihanna egyedül távozott, de ki tudja, hogy ki várta otthonában, vagy, hogy egyáltalán hazament-e.

Mivel az este folyamán a lány be is vodkázott, láthatólag emiatt is nagyon jó kedve volt.

Új pasi, új tetoválás. Vagy ez még a réginek szól?


Rihanna teste bővelkedik tetoválásokban. Hátán csillagok futnak végig, hasán furi jelek, egyik vállán római számok láthatóak, és még sokáig lehetne sorolni. Legújabb testdísze nem más, mint egy csinos kis fegyver, ami a bordáin foglal helyet. Vicces, mert kicsit úgy tűnik, mintha a saját mellét szeretné lelőni, ugyanis arrafelé mutat a fegyver csöve.

Ez a gesztus Chrisnek szól? "Ha a közelembe jössz, lelőlek" - valami ilyesmire gondolhatott Rihanna mikor magára tetováltatta ezt a fegyvert, mert normális nő ilyet szórakozásból biztos, hogy nem tenne.

Állítólag, személyi tetováló mesterével közösen találták ki ezt a szimbólumot. A férfi elmondása szerint, a lány már egy ideje játszadozott ezzel a gondolattal, s szerinte nagyon is jól sikerült a végeredmény.

Rossznak biztosan nem rossz, mert mi az, ami Rihanna testén ne mutatna jól, de most mégis egy kicsit abszurd dolog ez. Hiszen egy fegyver mutat a mellére. Csak nehogy egy hóbort váljon ebből is, és majd minden rajongója egy fegyvert fog magára varratni.

Kiderült, hogy eredetileg ez a lapockájára készült volna, de a férfi úgy érezte, hogy nem lenne eléggé szem előtt, így most Rihanna is jobban láthatja. Csak nem emlékezni szeretne a szörnyű incidensre, hogy végre tanulhasson is belőle?

A tetováló mester még hozzátette, hogy amennyire lehet, boldognak tűnt az énekesnő.

Most már Rihanna is fegyverviselőnek minősül, így jobban teszik a férfiak, és nők, hogy ha nem húznak újat vele.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását