2024. április 29. - Péter

Szinglik hazai tinisztárjaink! Várják a jelentkezőket!

Cseppet sem bánják az AFC-s fiúk, hogy lányok nélkül maradtak, mert jelenleg egy ruhakollekción munkálkodnak. Szeretnék, ha minél többen úgy öltözködnének, mint ők maguk.
2009. július 29. szerda 07:30 - HírExtra
Az Anti Fitness Clubról lehet egyaránt jót, és rosszat is mondani, valaki szereti őket, míg más nagyon nem. Rengeteg támadást kapnak amiatt, hogy túl lányosan néznek ki, még akkor is, ha rendelkeznek barátnővel. A zenéjükkel sem elégedett mindenki, gyakran megkapják az emo jelzőt, pedig ők nem vallják annak magukat.

Az biztos, hogy fiatal koruk ellenére nem csak ülnek a fenekükön, s várják az elismeréseket, hanem megpróbálnak mindent megtenni azért, hogy ez így is legyen. Jelenleg azt vették a fejükbe, hogy készíteni fognak egy saját ruhakollekciót. Még a B Seven nevezetű szórakozóhelyre is ellátogattak, hogy egy ottani divatbemutatón gyűjtsenek ihletet.

"Egy saját, egyedi kollekciót fontolgatunk, és úgy gondoltuk, hogy felmérjük a terepet. Persze vannak nagyon konkrét terveink is, de ez legyen inkább meglepetés a későbbiekben. A kinézetünkben nem volt semmilyen szándékosság. Nem vetettük papírra, hogy hogyan kellene kinéznünk, hiszen már évekkel ezelőtt is ezt a stílust képviseltük" - mondta el Szabó Péter, az AFC gitárosa.

Milyen ruhákat várhatunk a fiúktól?

Első ránézésre tőlük mindenképp valami feketére, exrémre számítana az ember. Az biztos, hogy a tipikus emos stílusjegyek fognak benne dominálni, de ezt a fiúk is így gondolják.

"Közel állnak hozzánk a színes, extrém dolgok. Legtöbbünknek vannak színes tetoválásai, csilli-villi ruhái, úgyhogy nagyon szeretjük a színes öltözködést. Nagyon örülünk, ha követik az emberek ezt az öltözködési stílust, nagyon jó érzés" - mesélte Fekete Balázs, Tóth Gabi egykori párja.

Miről álmodik a rajongó?

Arról, hogy álmai netovábbja egyedülálló legyen, majd felhúzza őt a színpadra, s mindenki szeme láttára megcsókolja. Ez most félig-meddig lehetséges is, mert jelenleg egyik AFC-s fiúnak sincsen barátnője. Ráadásul élvezik a szingli életformát.

"Nekem személy szerint abszolút zsánereim a vékony lányok, de nem feltétlenül a modellforma, ami bejön, igazából a jelenség válogatja" - mesélte Peti. Ezzel egyedül van, mert Balázs, és Miki nem kötöttek ki ilyen elvárásokat. Nekik csak az a fontos, hogy megfogja őket valami a lányban. Hogy Tomival mi a helyzet, azt nem tudjuk, mert a Tabu tv-nek őt nem sikerült elkapnia. Az biztos, hogy szingli, és sejthetjük, hogy ő is kedveli a csinos lányokat.

Itt megtekinthetik a Tabu tv videós anyagát, amit az AFC-s fiúkról készítettek.

Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tündérke
2009. július 30. 19:40
hajjaj, tomika az enyém:P bár azt a petit is elvinném :D
Neji_
2009. július 30. 09:41
Ha rajtam múlik Tomika nem sokáig lesz szingli :P
tündérke
2009. július 29. 20:45
milyen cuki fiuk *.*
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását