2024. április 26. - Ervin

Celeb terhesség: hamarosan jön a baba! - képpel

Már nincsen sok vissza, hogy megszülessen Nicole Richie második gyermeke. Tegnap sikerült őt lencsevégre kapni, amint egy kávézóból tartott kifelé.
2009. július 29. szerda 12:59 - Kővári Adrienn
Rég nem hallottunk Nicole Richie-ről, és az ő kis babájáról. Hamarosan pedig itt lesz a szülésnek az ideje, hogy lehet vajon az anyuka? Egy paparazzinak sikerült lencsevégre kapnia a kismamát, aki megpróbálta kezével, és hosszú szőke hajzuhatagával takarni az arcát, de nem nagyon sikerült neki. Annyira dühös azért nem lehetett, mert az egyik fotón sikerült elkapni egy mosolyt is.

Akkor készültek ezek a képek, amikor egy pillanatra beszaladt a Coffee Bean nevű kávézóba, s onnan egy pohár kávéval távozott. Hamar bepattant a kocsiba, s otthagyta a kíváncsiskodó fotósokat.

Ha az anyuka arcát nem is sikerült lencsevégre kapni, azért a babát rejtő pocakot igen, mert Nicole-nak már nagyon kerekedik a hasa. Párjának, Joel Madden-nek és neki ez lesz a második gyermekük. Előző kislányuk a Harlow névre hallgat, de úgy tűnik a mostani kisfiú lesz, bár ezt még nagy titok övezi. A szerelmesek nem árulták el a nyilvánosságnak, hogy mi lesz a baba neme, de mivel rengeteg kék színű gyermek holmit vásároltak, így sejthető, hogy egy kisfiút hord Nicole a szíve alatt.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását