2024. április 20. - Tivadar

Forró! Britney bikiniben hódít! - képpel

A minap lencsevégre kapták a pophercegnőt, amint megérdemelt pihenését tölti egy hófehér, nagyon szexis bikiniben! A sztár örömmel pózolt a fotósoknak.
2009. augusztus 7. péntek 16:16 - Kővári Adrienn
Ha itt a nyár, akkor nemcsak mi megyünk ki a strandokra, hanem a celebek is! Így tett a pophercegnő, Britney Spears is, aki megmutatta hófehér bikiniben kerekded testét. Fantasztikusan festett benne Marina Del Rey-en, a fotósok nem győztek a gépeikkel kattogtatni, hogy megörökítsék az énekesnőt.

Amióta véget ért a Circus koncert turnéja, azóta sokkal több ideje van magára, és gyerekeire, de szerelmét sem hanyagolja. Sokakban felmerült, hogy már el is jegyezték, mert egy gyűrű díszelgett az ujján, de ezt a hírt nem erősítették meg. Most csak a menedzsere, Larry Rudolph, és az édesanyja, Lynne kísérte el nyaralni az énekesnőt.

Britneynek sem árt a pihenés


A strandon szívesen beszélgetett bárkivel, aki csak igény tartott rá, nagyon kedves volt, és segítőkész. Teljesen kivirult az utóbbi időben, el sem hinné az ember, hogy pár éve még milyen súlyos problémákkal küzdött. Alkohol, drogok, magamutogatás, és szex. Amióta sikerült visszatérnie a zenei pályára, azóta sokkal kiegyensúlyozottabb. Így még a gyerekeit sem vették el tőle, s végre szerelemre is talált.

Pár hete még barna hajjal hódított a sztár, de most az új fotóin ismét szőke. Sokaknak nem tetszett a sötétebb hajszín, bár állítólag kedvese nagyon oda volt érte. Most mégis szőke lett Britney! Azért reméljük, hogy nem amiatt, mert vége szakadt volna a nagy szerelemnek.

Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását