2024. május 3. - Tímea, Irma

Lomnici Zoltán is mulatott

A Magyar Mérnöki Kamara, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara rendezésében 12. alkalommal 2008. január 26-án, szombaton, rendezték meg közösen az Országos Mérnökbált, felelevenítve a régi mérnök bálok
2008. január 27. vasárnap 12:44 - Hírextra
A bál helyszíne a Műegyetem világörökség részévé nyilvánított központi épülete volt, mely erre az alkalomra reneszánsz hangulatú bálteremmé változott.

A bált Molnár Károly BME rektor, dr. Kováts Gábor MMK elnök, Kassai Ferenc BPMK elnök köszöntője nyitotta meg. Vacsorán reneszánsz ízek domináltak, a megnyitó táncot a Honvéd Táncegyüttes táncolta a 100 Roma Virtuóz Kisegyüttes zenéjére.

A bálon részt vett Lomniczi Zoltán a Legfelsőbb Bíróság elnöke, Kovács Árpád az Állami Számvevőszék elnöke, Kovács Kálmán KvVM államtitkára, államigazgatás, gazdaság képviselői, több egyetem, főiskola rektora, a Magyar Mérnöki Kamara vendégeként lengyel, cseh, szlovák, szlovén, horvát, szerb, román, osztrák, német mérnökszervezetek képviselői.

800 fős vendégsereg az ünnepi vacsora után táncolhattak az aulai táncteremben, szerencsét próbálhattak casinoban, tombolán, jazzt hallgathattak a Jazz Caféban, nézhették a Szkéne Színpad programjait.

A bál sikeréhez és jó hangulatához a Makadám Mérnök Klub szervezői és magas szintű vendéglátói tevékenységével járult hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását