2024. május 13. - Szervác, Imola

Albert herceg újabb szexvideója

Ismételten szexbotrányba keveredett a Monacói uralkodó, Albert herceg, akinek a napokban előkerült felvétel akár a frigyét is meghiúsíthatja.
2009. október 27. kedd 13:52 - HírExtra
Az amúgy is népszerűtlen uralkodót egyik alkalmazottja, Robert Eringer filmezte le, aki egy ideig a hercegség biztonsági főnöke volt. A roppant kínos videón, mely Albert egy korábbi születésnapján készült, egyik hölgy alattvalója éppen azon fáradozik, hogy a herceget orálisan kielégítse.

A kirobbant botrány miatt Albertnek ismét halasztania kell az esküvőjét Charlene Wittstockkal, melyet elméletileg a múlt évben tartottak volna meg. Az sem kizárt, hogy a Dél-afrikai szőkeség annyira megorrol a csalárd hercegre, hogy lefújja az esküvőjüket.

A herceg amúgy sem az a hűséges típus, inkább kicsapongásairól ismert, ezt most a videó is bizonyítja. Két törvénytelen gyermeke is van, az egyiket egy togói légikisasszony szült neki.

A felvételt készítő volt alkalmazottja, Eringer, azért indított pert volt alkalmazója ellen, mert elbocsájtása után nem volt hajlandó megközelítőleg 100 millió forintnyi összeget kifizetni neki elmaradt munkabér, és végkielégítés címén. A volt FBI ügynök most a Santa Barbarai bíróságon mutogatja a felvételt, hátha az ex-főnöke jobb belátásra tér, és kifizeti neki a járandóságát.

– A trónörökös akkoriban rendre ellógott csajozni azokról az értekezletekről, amelyen a hercegség biztonságáról tárgyaltunk, és nemegyszer azzal is megbízott, hogy keressek neki nőt éjszakára – állította a vallomásában a herceget eláruló, biztonsági főnökből lett zsaroló.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását