2024. május 9. - Gergely

Mel Gibson megvadult!

Oksana Grigorieva, a rendíthetetlen sztár exe néhány napja arról számolt be, hogy Gibson csúnyán helyben hagyta. A színész tagadja a vádakat.
2010. június 30. szerda 08:56 - Kancsár Edina
Egyre vadabb hírek kapnak szárnyra Mel Gibson és volt barátnője kapcsolatáról. Oksana három nappal ezelőtt azt állította, hogy Mel egy alkalommal nagyon megverte őt. Az utóbbi időben kétségtelenül elborult sztár, az egyik kirohanásakor ütötte meg az énekesnőt. A felbőszült Oksana nem kevesebbet állít, mint hogy egy fogát is otthagyta az összecsapásnál. Hogy mi az igazság, azt még nem tudjuk és lehet, hogy soha nem derül ki. Az viszont biztos, hogy a pár botrányai a nyolc hónapos kislányukra, Luciára hosszútávon szörnyű hatással lesznek.

Az énekesnő a következőket nyilatkozta az esetről TMZ.com-nak:
„A lányunkat akartam védeni Mel egyik kirohanásakor, és erre nekem esett. El akarta vinni Luciát, és kétszer megütött. Kiverte a fogamat, és agyrázkódást kaptam.”

Gibson, mint mindig, most is cáfol és egyenesen bolondnak titulálta volt kedvesét. Azzal bizonyítja igazát, hogy Oksana nem volt hajlandó képpel igazolni a sérüléseit, tehát nem is történt semmi. A színész szerint az egész hajcihő Lucia kizárólagos felügyeleti joga miatt van. Állítása szerint Oksana mindent bevet, hogy elérje célját, és ha kell még hazudozik is.

„Úgy történt az egész, hogy amikor Okszána hisztérikusan rángatni és rázni kezdte Luciát, én közbeléptem”- védekezett Mel, aki távoltartási végzést is akar szerezni volt párja ellen és közös gyermeküket is ő szeretné magához venni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását