2024. április 29. - Péter

Mujahid Zoli hekuskézre került

Mujahid Zoltánt rendőrök vitték el egy eltűnt személy utáni nyomozás során. Az egykori megasztár csupán születésnapi vicc áldozata lett, így hamar elengedték a nyomozók.
2010. augusztus 30. hétfő 11:20 - HírExtra
Az átverést Tóth Vera barátja eszelte ki ellene. A megalány másfél hónapig ötlötte ki a briliáns tervet, így Mujahid Zoli mit sem sejtve belesétált a neki szánt verembe.

Zoli a Blikknek elmondta, hogy azt adták be neki, hogy Verával fellépésre megy, ahová majd a menedzsere viszi el. Otthon, nagyban készülődött, amikor csörgött a telefonja és a rendőrség kérdőre vonta, hogy mit csinált kint Spanyolországban, ahonnan előző nap jött haza. A kínvallatás végén leszögezték, már úton vannak érte, hogy végrehajtsák rajta a büntetést.

Mire a rendőrök kiszálltak az autóból, a celeb már teljesen kikészült. A zsaruk beadták neki, hogy egy eltűnt személy miatt be kell vinniük a rendőrségre. Betuszkolták a kocsiba, majd egy hivatalosnak tűnő aktát vettek elő az adataival. Annyira hitelesen játszották a szerepüket, hogy meg sem fordult a fejében, hogy egy epés poént hajtanak végre és az egész csupán blöff.

Zoli az est további eseményeiről így számolt be:

- Megálltak a Vigadó téri hajóállomáson. A helyszínen már 60 fős tömeg várt, ahol a jelenlévők énekeltek nekem. Egy órába telt, mire magamhoz tértem a sokk után! A főszervező Tóth Vera barátnőm pedig örült, hogy ilyen tökéletesen sikerült a születésnapi móka és a buli.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását