2024. április 29. - Péter

Nyílt fórumra hívták a legnagyobb szurkolótáborok az MLSZ-t

A magyar labdarúgás négy legnagyobb szurkolótábora, a Debrecen, az FTC, az Újpest és a Videoton drukkerei nyílt fórumra hívják a magyar szövetség (MLSZ) és a futballklubok vezetőit, valamint a sportpolitikusokat.
2010. november 8. hétfő 11:16 - HírExtra
Az MTI-hez eljuttatott közleményből kiderül, hogy a szurkolók a hazai labdarúgással és legfőképp a drukkerekkel kapcsolatos kérdésekben szeretnék megvitatni álláspontjukat a sportvezetőkkel.

"Arra kérjük az MLSZ vezetését, elsősorban Csányi Sándort, valamint az élvonalbeli klubok vezetőit és a sportpolitikusokat, legyenek partnerek abban, hogy szurkolóbarát időpontban (munkaidőn kívül) közösen hozzunk tető alá egy nyílt fórumot - áll a levélben. - Az MLSZ vezetését arra kérjük, hogy vállalja fel az esemény megszervezését, hívjon össze minden tekintetben kompetens társaságot, hogy egy kötetlen, de fontos kérdéseket érintő beszélgetésen vitathassuk meg elképzeléseinket, ötleteinket."

A drukkerek hat témát jelöltek meg, amelyekről szeretnének egyeztetni a fórumon. Az általuk legfontosabbnak tartott kérdések között van a "stadionbeli körülmények", a sportfinanszírozás, a "pirotechnika biztonságos keretek között való legalizálása" és "a szurkolói kártya árnyoldala" is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ezüstös aranyér
2010. november 8. 12:49
Remek kezdeményezés, de sajnos kétlem, hogy megvalósulna ebből bármi.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását