2024. április 27. - Zita

Sztárjaink kipakoltak!

Nehéz lehet a celeb élet, mert a sok munka mellett nem juthat elég idő a nyaralásra. A HírExtra fel is kereste Szandit, Dukai Reginát, és Tóth Szabit, hogy ők voltak-e nyaralni az idén valahol?
2009. augusztus 15. szombat 08:59 - Kővári Adrienn
Nyáron illik nyaralni menni, egyenesen kötelező. Nem hiába esik erre a hónapra a diákoknak is a hosszú szünet, mert a jó időben senki sem szeret otthon ülni, vagy dolgozni. Ha utóbbit nem is tudjuk elkerülni, azért próbáljunk meg minél többször elszabadulni a monoton hétköznapokból. Egyáltalán van olyan ember, aki nem szeret nyaralni?

Idén egyre kevesebben pakolták tele a bőröndöket ruhával, mert a legtöbb családban elmaradt a pihenés. Ha mégis belevágtak a nyaralásba az csakis pár napos lehetett. Pedig fontos lenne a kikapcsolódás, mert testileg, lelkileg kipihenhetnénk a fáradalmakat, s újult erővel térhetnénk vissza a dolgos hétköznapokba. Lassan itt a szeptember, s az iskolák újra kinyitják kapuikat, ezért amíg csak lehet, menjünk el gyermekeinkkel valahová.

Vajon celebjeink hogyan, és hol töltötték, vagy éppen töltik a nyarat? Sokuknak a nyár is munkával telik, mert tele vannak fellépésekkel, és egyéb elfoglaltságokkal. Ennek ellenére legtöbbjüknek jut ideje egy kis kikapcsolódásra is. De ezt inkább meséljék el ők.

Gyerekekkel kis hazánkban

A HírExtra felkereste Szandit, akit éppen a nyaralás kellős közepén sikerült utolérnünk, mégis örömmel válaszolt a feltett kérdésekre. „A nyár az nekünk elég húzós, mert sok fellépésem van. Ezért nem tudunk három-négy napnál többet elszakadni otthonról. Viszont csakis kizárólag a gyerekekkel megyünk pihenni"– mesélte Szandi, aki éppen a Tisza-tónál piheni ki a fáradalmakat családjával, és édesanyjával.

Az énekesnő csakis Magyarországon megy nyaralni, idén megfordultak már Hajdúszoboszlón, Zalakaroson, Balatonfüreden, és Zamárdiban is. „Gyakorlatilag egyfolytában jövünk-megyünk. Nagyon élvezzük ezt a nyarat, s egész végig együtt vagyunk a gyerekekkel” – tette még hozzá Szandi.

És mi a helyzet akkor, amikor éppen fellépésről, fellépésre tart az énekesnő? Ilyenkor átugrik hozzájuk a babysitter, akik örömmel vigyáz a gyerekekre. „Rengeteg csodálatos hely van Magyarországon, éppen most indulunk a Tisza-tóra csónakázni, bemegyünk majd a nádasba is. Nekünk úgy élmény minden, ha a gyermekeinkkel éljük át” – mesélte a HírExtrának az énekesnő.

Napozás és medence

Vajon egy modell hogyan töltheti el a szabadidejét? Neki sem lehet sokkal több ideje, mint egy énekesnek, hiszen a nyár nagy része munkából áll. Ezzel a szépséges Dukai Regina is egyetért. Idén neki sem futotta sok nyaralásra, pontosabban csak egyre. Igaz, hogy akkor meg sem állt Egyiptomig, nagyon úgy néz ki, hogy az idén többre nem fogja futni.

„Nyaralni idén csak egyszer voltam, Debreczeni Zitával utaztunk el együtt Egyiptomba” –mesélte a modell-énekes. Az köztudott, hogy nagyon jó barátnők a Zitával, ezért is dönthettek a közös pihenés mellett.

És, hogy mit is csinált a két szépség a piramisok országában? Ki hinné el, hogy szinte semmit! Dukai Regina nem bánja, hogy annak ellenére semmit sem látott Egyiptomból, hogy ott nyaralt. „Egyiptomban csakis pihentünk, nem is igazán mozdultunk ki. Ez inkább most arról szólt nekünk, hogy a szállodában pihenjünk, napozzunk a medence mellett és hasonlók” – tette még hozzá Regina.

Biztosan sok férfi megnézte volna a két szépséget, amint a forró napsütésben fekszenek, s várják, hogy csokibarnára piruljanak. Az már biztos, hogy az egyiptomi férfiak nagyon szerencsések.

Nehéz a zenész élet

A Sugarloaf gitárosa, Tóth Szabi sem sokat megy az idén nyaralni a családjával, hiszen szinte egész nyáron fellépésekre járnak a zenekarral. „Három és fél napot Tihanyban töltöttem a családdal, ez volt az idei év nyaralása. Nekünk a nyár a szezon, és hála a jóistennek rengeteg koncertünk van, nagyon sokat turnézunk most, s ezáltal minden hétvégénk foglalt” – nyilatkozta a HírExtrának a zenész.

Elmesélte még, hogy a rengeteg fellépés pont péntek, szombat, vasárnapra esik, de sokszor a csütörtök is benne van. „Feleségem, Kriszti visszament részmunkaidőbe dolgozni, így nagyon nehéz azt megoldanunk, hogy vegyünk egy hétköznapot, amikor el tudunk menni nyaralni” – tette hozzá Tóth Szabi.

A zenész elárulta még, hogy egy rövidke kiruccanást mégis beiktatnak még a nyáron, feleségével három napra kiugranak Olaszországba, Milánó mellé, s egy nagyon exkluzív szállodában fognak pihenni.

„Az a baj, hogy mivel egyéves a gyerek, így nagyon messzire nem akarunk elmenni. Másrészt meg télen, ősszel, vagy tavasszal, amikor jobban ráérünk, akkor meg olyan helyre kellene menni, mondjuk tengerpartra, ahol még jó idő van, de azok meg nagyon messze vannak. Ráadásul épp a nagylemez stúdiómunkálataival foglalkozunk: dalírás, stúdiózás, mert ősszel szeretnénk egy új stúdiólemezt megjelentetni. Ami szintén keresztbe húzza a nyaralást” – tette még hozzá Tóth Szabi.

Nehéz a sztár élet, mert úgy néz ki, ők sem tudnak könnyebben elszabadulni a munkától, mint mások. Azért mégis csak összehoztak maguknak egy-két kellemes kikapcsolódást, de talán addig kell örülni, amíg van munkájuk, addig nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását