2024. május 13. - Szervác, Imola

Újabb pedofil rémtett?

Pedofíliáról van szó, vagy csupán egy elvált édesapa bosszújáról? A kislány mesél arról, hogy nevelőapja rendszeresen „táncoltatja előtte a pisilőjét.”
2009. október 28. szerda 11:55 - HírExtra
A kislányától külön élő édesapa, M. Miklós szó szerint rosszul lett, amikor gyermeke az egyik látogatáson először kotyogott neki a történtekről, mindezt 4 éves korában. A kislány jelenleg 9 éves, édesanyjával, és pedofíliával vádolt nevelőapjával él.

- Belebolondulok, ha arra gondolok, hogy az ember azt tehet otthon a lányommal, amit akar – mondta a felháborodott apa.

- Zuhanyoztam, amikor a lányom benyitott, és meglátott. „Apuka, az A. pisilője nem olyan, mint a tiéd", szaladt ki a száján - idézte fel az apa. - Visszakérdeztem, hogy hanem milyen? Azt felelte: nagy és göcsörtös. Majdnem hanyatt estem a döbbenettől – mesélte a Blikknek az édesapa.

Elmesélte, hogy nevelőapja „alul semmiben" feltette a székre a lábát, és úgy „táncoltatta" előtte a „pisilőjét". A kislány egy colostokkal mutatta meg a nevelőapa állítólagos mozdulatait. Egy másik videón arról beszél, hogy nevelőapja pucéran bement hozzá, és megfogatta a nemi szervét. A lány szerint a férfi később megfenyegette, hogy másnak erről ne meséljen, és ha kérdezik, mondja azt, hogy édesapja találta ki az egészet.

Videofelvétel is készült a kislány vallomásáról, amit megtekintett az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet akkori főorvosa is, és szakvéleményében kifejtette: a kislány minden külső befolyásolás nélkül, életszerűen mondja el a történteket. - A szóhasználat, a mimika, a gesztusok alapján az eset minden valószínűség szerint megtörtént. A kislány, úgy tűnik, nem sérült lelkileg a vele történt események ellenére sem - áll a szakjelentésben.

A kislány édesanyja, és a súlyos vádakkal illetett nevelőapa azonban az elvált férj bosszújának tekintik az ügyet, úgy vélik, hogy így kívánja ellehetetleníteni a család helyzetét. Véleményüket alátámasztja, hogy az ügyben eljáró kerületi rendőrkapitányság által kirendelt igazságügyi szakértő szerint a kislányt nagy valószínűséggel nem érte „értelmi, érzelmi fejlődését veszélyeztető behatás". A városi ügyészség szakértője is hasonlóképpen vélekedik.

Ellenben az édesapa alávetetette magát a hazugságvizsgálatnak, mely eredménye igazolja, hogy nem ő találta ki a gyermeke szexuális zaklatását.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását