2024. április 29. - Péter

Détár Enikő újra szexis ruhákban libeghet

Csúcsformában lép a közönség elé Détár Enikő, bár még mindig fájdalmakkal küszködik.
2010. augusztus 31. kedd 11:13 - HírExtra
Ebből a közönség egy fikarcnyit sem érzékel. Détár Enikő (46) állítása szerint a fellépésein minden egyes hangért megküzd. A színésznőt legutóbb a Poker Queen Hungary 2010 szépségversenyének döntőjén lehetett látni. Fantasztikus előadás volt, ezért a technikusoknak egy hatalmas puszival honorálta a jól beállított hangzást. Sok viszontagságon ment keresztül "Enci", már-már kísértette a baljós végzet, miszerint végérvényesen elveszítheti hangját. A művész régóta a depresszió rabságában él, így a műtét utáni felépülésre való várakozás teljesen felőrölte az idegeit. Szerencsére mindez már a múlté! Tavaly egy cisztát találtak meg a hangszálain, amivel még fél évet dolgozott. Díjazandó, hogy a megpróbáltatások ellenére betegen is helytállt többek között a Csárdáskirálynő és a Sztárcsinálók premierjén .

Enikő a Blikknek elmondta, jelenleg úgy érzi, hogy ezután már minden mélységből ki tud mászni, és ez hihetetlen erőt ad neki. A sztár rendkívül fitt, ezért pompás alakjával bátran felvehette a versenyt a fellépésén résztvevő huszonéves, döntős lányokkal. Bevallása szerint továbbra is nehezére esik a munka, de tény, hogy a történtek lelkileg megedzették. Bár még mindig nagy lélekjelenlétet követel az, hogy helytálljon a pódiumon. Ennek ellenére tele van sokat ígérő tervekkel és már kigyúlt a fény az eddig koromsötét alagút végén. A múltból több munkát továbbra is elvállal és kisebb kényszerpihenő után férjével, Rékasi Károllyal (47) újra játsszák Ingmar Bergmantól a Jelenetek egy házasságból című darabot.

A művésznőnek munkahelyével, az RTL Klubbal felhőtlen a viszonya. Mindemellett külön hálás, amiért ennyi ideje alkalmazzák, és ennyire türelmesek vele.

Enikő jól megérdemelt, horvátországi nyaralásából nemrég tért haza, így újult erővel vághat neki a szakmai feladatoknak. Az üdülésről a színésznő a következőt nyilatkozta:

– Fantasztikus nyarat töltöttünk együtt a családdal, de nem csak pihentem. Az egyhetes nyaralásból legalább öt napba kemény edzéseket is beiktattam. Muszáj volt ahhoz, hogy a színpadon megjelenhessek a szokásos szexi kosztümjeimben.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását