2024. április 29. - Péter

Brangelina pereputtya Budára költözik

Két hét múlva Budapestnek kitárja bájait Angelina Jolie és népes családja.
2010. szeptember 2. csütörtök 17:41 - HírExtra
Nemsokára, azaz két héten belül Brangelináék teljes pereputtya Budapestre költözik. A nomád életmódot folytató sztárcsalád most épp Budán keres exluzív villát, hogy egy focicsapat tagszámával felérő családja és az első osztályú személyzet is könnyedén elférjen. Brad Pitték hat kis porontyának kényelmeiről külön bébiszitter gondoskodik és a felnőttek szakmai munkáját személyi titkárok biztosítják.

Hazánkban temérdek szobányi kényelemben részesülnek, így könnyedén koncentrálhatnak a munkára és a pihenésre. Egy bennfentes elmondása szerint mindezek fejében kertet is igényelnek, és olyan épületet, ami száz százalékos biztonságot nyújt a nyomasztó rajongók és lesifotósok kínos zaklatása elöl.

Az ideiglenes költözéssel nincs könnyű feladata Angiéknak, hiszen a színésznő az állandó hurcolkodás ellenére megpróbálja szabad szellemben, ám teljesen normálisan nevelni hat gyermekét. Így magas színvonalon működő, angol nyelvű magániskolát- és óvódát is sürgősen keresniük kell.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását