2024. április 28. - Valéria

Változtatást sürget az MSZP

Az MSZP pénteken ismét az üzemanyagok árának csökkentésére és egy igazságosabb adórendszer kialakítására szólította fel a kormányt.
2011. március 11. péntek 13:49 - HírExtra
Kormos Kata, a szocialisták szóvivője sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy az MSZP mindkét cél érdekében törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek. Megismételte, hogy a januártól hatályos adóváltozásokkal csaknem 1,4 millió munkavállaló járt rosszul, kifogásolta a közmunkaprogram "szétverését", továbbá hogy - mint a szóvivő fogalmazott - a kormánypártok "nők tízezreivel hitették el, hogy elmehetnek nyugdíjba, de ez sem lett igaz".

Nehezményezte azt is, hogy a devizahitelesek megsegítése beváltatlan ígéret maradt. Ezen igazságtalanságok ellen is tiltakozhatnak, akik aláírják az MSZP egy hónappal ezelőtt elindított petícióját - tette hozzá Kormos Kata.

Kitért arra is, hogy mindeközben kormánypárti politikusok jogosulatlanul vettek fel költségtérítést, a Papcsák Ferenc korábbi elszámoltatási kormánybiztos vezette zuglói önkormányzat pedig "gyanús tanácsadói szerződéseket kötött, három hónap alatt mintegy 80 millió forintért".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását