2024. május 8. - Mihály

"Oldják fel a titkosítást a beruházásról!"

A Párbeszéd azt kéri, hogy oldják fel a főváros határába tervezett nagyberuházáshoz kapcsolódó dokumentáció titkosítását - erről a párt társelnöke beszélt Soroksáron felvett, de online közvetített csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2023. október 20. péntek 08:53 - HírExtra

Tordai Bence azt mondta, hogy közel hatszáz hektárt nyilvánítottak beruházási területté, ami alkalmas egy "gigantikus ipari park létesítésére". Hangsúlyozta, hogy az érintett terület nagyobb két fővárosi kerületnél és nagyjából másfélszerese a Samsung gödi "gyárvárosának".
    
Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy a térségben jelenleg erdők, lápok, rétek, legelők és szántóföldek találhatóak.
    
Tordai Bence azt mondta, hogy teljes a bizonytalanság és a titkolózás, miközben valaki csak a területek átminősítéséért már lerakott négyszázmillió forintot.
    
A társelnök hangot adott annak a véleményének, hogy ha a fővárosban újabb ipari üzemekre lenne szükség, azt nem zöld-, hanem barnamezős beruházásként kellene megvalósítani.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását