2024. április 26. - Ervin

Titkos randevú! A legdögösebb visszament előző szeretőjéhez!

Megdöbbentő képek láttak napvilágot a most hétvégéről, ugyanis újra együtt látták Megan Fox-t és egykori vőlegényét, Briant!
2009. július 1. szerda 08:39 - Kővári Adrienn
A múlt héten nálunk is a mozikba került a Transformers második része, melynek ki más is lehetne a női főszereplője, mint Megan Fox. Rengetegen Angelina Jolie utódjaként emlegetik a színésznőt, az már biztos, hogy jelenleg ő egy igazi szexszimbólumnak számít, aki a nőknek, és a férfiaknak a fantáziáját egyaránt megmozgatja.

Ez nem is csoda, hiszen ő maga vallotta be, hogy biszexuálisnak tartja magát, Olivia Wilde egyenesen bejön neki, de Angie-t sem rúgná ki az ágyából, sőt!

Majdnem bekötötték a fejét


Korábban eljegyezte őt Brian Austin Green, akivel még 2004-ben kezdett randizgatni a színésznő. A leánykérésre 2006-ban került sor, de idén februárban már szakított is a szexi sztár, és többször is hangoztatta, hogy bizony egyedülálló. Igen ám, de a most hétvégéről gyanús fotók láttak napvilágot. Június 27.-től végig együtt voltak Las Vegasban a volt szerelmesek, sokak szerint ez egy igazi hétvégi randi volt. Egyes szemtanúk váltig állítják, hogy bizony ismét együtt vannak. Pedig már sokan abban reménykedtek, hogy filmbéli partnerével, Shia LaBeouf-fal fog összejönni Megan, esetleg, ami még jobb: egy lánnyal.

Még péntek este elrepültek együtt a volt szerelmesek, és állítólag hajnali háromig meg sem érkeztek a szállodába, azaz csak szombat kora reggel estek be az ajtón. Egy többszemélyes lakosztályt vettek ki, ahol már várta őket Megan testvére, és annak a barátja.

Titkos randevú


Majd vasárnap együtt mentek ki vásárolni is, együtt is ebédeltek egy mexikói étteremben, sőt! Az egész napot együtt töltötték.

Úgy tűnik nehéz a világ legszexisebb nőjének lenni, legalábbis neki sem megy olyan könnyen ez a párkeresős dolog, mint az átlag földi halandóknak. Megan is úgy döntött végül, hogy visszamegy a jól bevált exhez, hisz nála legalább már tudja, hogy mire számíthat. A zsákbamacskát senki sem szereti, főleg a celebek nem. Végül úgy jár, mint Paris Hilton. Szerelembe esik, majd rájön, hogy csak a hírneve miatt volt vele a kedvese.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását