2024. május 18. - Erik, Alexandra

Alaszkai zsidó detektív nyomoz a drogos messiás után

Az Oscar-díjas Coen fivérek leszerződtek Michael Chabon The Yiddish Policemen's Union című Pulitzer-díjas regényének megrendezésére. A regény jogait korábban a Columbia Pictures vásárolta meg.
2008. február 13. szerda 13:36 - Hírextra
A kedden nyilvánosságra hozott megállapodásban a stúdió vezetői Joel és Ethan Coenre bízták az adaptáció forgatókönyvének megírását is.

Chabon mögött egyébként olyan sikeres forgatókönyvek állnak, mint a a Wonder Boys - Pokoli hétvége és a Pókember második részének szkriptje.

A rendező testvérek, akiknek legutóbbi munkája, a Nem vénnek való vidék számos szakmai elismerés után most nyolcszoros Oscar-várományos, először az A Serious Man című filmet forgatják le, és csak ezt követően fognak bele a Chabon-projekbe - közölte a Daily Vareity című szórakoztatóipari magazin.

Chabon regénye Alaszkában egy elképzelt zsidó településen játszódik, ahol egy alkoholista detektív nyomoz egy heroinfüggő sakkfenomén után, aki lehet, hogy maga a Megváltó.

A szereposztásról még nincs döntés, mint ahogy arról sem, hogy mikor kezdődik a forgatás és mikor kerül majd moziba a produkció - közölte a stúdió szóvivője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását