2019. június 16. - Jusztin

Áremelés a postánál

A Magyar Posta 2019. július elsejétől több belföldi és nemzetközi csomagtermék díjszabását módosítja, a változás a küldeményforgalom jelentős részét nem érinti - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
További híreink az Életmód rovatban

Haditechnikai bemutató a Múzeumok Éjszakáján

Haditechnikai bemutatóval várja a látogatókat a Múzeumok éjszakáján, június 22-én, szombaton a Hadtörténeti Intézet és Múzeum.

Online rendelés - készpénzes fizetés

Még mindig a készpénz a legnépszerűbb fizetési eszköz a magyar online vásárlók körében, 84 százalékuk leginkább utánvéttel, készpénzben szeret fizetni annak ellenére, hogy a webáruházak átlagosan négyféle fizetési lehetőséget kínálnak - ...
További híreink az Életmód rovatban

Klimatizált utca Bécsben

Lassan kutyameleg lesz Bécsben is, éppen ezért elindult egy projekt, mely keretein belül Bécs 7. kerületében egy teljes utcát klimatizálnak majd.

3+1 tipp a tápláló és jó hangulatú reggelekért

Gondoltad volna, hogy általában egyedül reggelizünk? A Kellogg’s megbízásából készített kutatás* alapján 10 felnőttből 9 szerint fontos a családtagokkal közös reggeli, a hétköznapok rohanása azonban ezt nem teszi lehetővé. Itt az idő a változtatásra! Adunk néhány tippet, amivel a legtöbbet hozhatod ki a nap egyik legfontosabb étkezéséből.

Színes programokkal jön a CAFe

Koncertekkel, köztéri rendezvényekkel, premierekkel, lakásszínházi előadásokkal és számos egyéb programmal várja a közönséget október 4. és 20. között a 28. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelynek jegyeit szerdán kezdik értékesíteni.

Daru indult a dunai balesethez

Elindult a Clark Ádám hajódaru Komáromból szerda reggel Budapestre, az egy héttel ezelőtti hajóbaleset helyszínére, a vízi jármű várhatóan délután 3-4 óra körül érkezik meg az Újpesti vasúti hídhoz - hangzott el az M1 aktuális csatornán.

Drámákat vár a Kolibri

A Kolibri Színház kortárs magyar szerzők számára hirdetett meghívásos drámapályázatot, amelynek eredményét pénteken ismertetik - tájékoztatta a fővárosi teátrum hétfőn az MTI-t.

Autós kiegészítők olcsón - itt van 5 filléres, de fontos kiegészítő!

A kényelmes és biztonságos közlekedés rendszerint több tényező függvényeként alakul. Fontos, hogy a gépjármű rendszeresen megforduljon szakember kezei között, hiszen a szervizeléssel kiszűrhetőek a komoly problémák, vagy éppen megelőzhető azok kialakulása. Nem mindegy, mekkora figyelmet fordítunk a gumik állapotára, és az évszakváltáskor aktuálissá váló csere mellett sem mehetünk el.

Kampány a biztonságosabb közlekedésért

Az autósokat és a bicikliseket is kiakasztotta egy közúti szabálytalankodásról, majd az azt követő összetűzésről készült felvétel a napokban. A videóra érkező reakciókból is látszik, hogy a bringás-autós kapcsolat nem felhőtlen, pedig mindkét oldal hozzáállásán lenne mit javítani.

Pünkösdkor utazik a magyar

A pünkösdi hosszú hétvége a negyedik extra üdülési lehetőség az évben. A Szallas.hu foglalási adatai alapján 32 százalékkal nő a forgalom a tavalyi év pünkösdi időszakához képest, a legtöbben Gyula, Siófok és Eger szálláshelyeit választották.

A Hévízi-tó sokszínűsége

A Balatontól 6 km-re lévő Hévíz nemzetközi szinten is elismert, termálvizet kínáló természetes képződésű gyógytó, ami egész évben várja a gyógyulni és pihenni vágyó vendégeit. A termáltó gyógyvíze remek lehetőségeket kínál a fizikoterápiás kezelések terén is, így a gerincbántalmakkal és a mozgásszervi panaszokkal küzdő vendégek itt, rendszeres terápiával hosszútávú sikereket érhetnek el.

Na, milyen borokkal koccintunk a Szigeten?

Egyre népszerűbbek a magyar borok a hazai fesztiválokon, csak tavaly nyáron például ötödével nőtt a borfogyasztás a Sziget nyári rendezvényein az előző évhez képest. A pozitív változásban a fogyasztási trendek alakulása mellett kulcsszerepet játszik a fesztiválokon elérhető borok magas minősége is.

Mi lenne, ha cégedet egyedi papírtáska hirdetné szerte a városban?

Minden cég igyekszik kitűnni a versenytársak közül valamilyen módon. TV reklámmal, online hirdetéssel, plakátokkal. A legtöbb módszer költséges és csak időszakos hatást ér el. Most azonban mutatunk egy olyan kreatív megoldást, aminek segítségével ügyfeleid fogják reklámozni cégedet város szerte.

Egyedi ajándék szülinapra

Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy aznap, mikor megszületett, milyen fontos dolgok történtek hazánkban és a nagyvilágban. Hiszen egy átlagember születése a világ számára csak egy perc, ami igazán a szerettei öröme által válik igazi ünneppé. A családjának pedig az ő születése az, ami óriási esemény, hiszen nekik innentől ő jelenti majd a világot.
Még mindig hírek
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását