2024. április 27. - Zita

Önkéntes szolgáltatások fokozzák a közösség boldogságát és jólétét

Guyun város az önkéntes szolgáltatásokra összpontosít és kihasználja egyedi előnyeit az idősek, a fiatalok, a nehéz körülmények között élők szolgálatában és a társadalom igényeinek kielégítésében. A város sokféle különleges polgári gyakorlati önkéntes tevékenységeket szervez, konkrét tettekkel terjesztve a melegséget és a civilizációt.
2024. március 25. hétfő 18:40 - HírExtra

Guyun városa 11 városi polgári gyakorlati önkéntes csapatot és 144 falusi szolgáltató csapatot hozott létre. 2023-ban több mint kétezer önkéntes szolgáltatást hajtottak végre mind városi, mind falusi szinten, több mint hatezer résztvevővel. 

Guyun városa ragaszkodik az önkéntes szolgáltatások és a kulcsfontosságú feladatok integrálásához, a társadalmi kormányzás erősítéséhez és a közösség igényeinek kielégítéséhez. Az önkénteseket rendszeresen szervezik látogatásokra, ahol meghallgatják a közösség aggályait WeChat-en és telefonon keresztül, „személyre szabott” önkéntes szolgáltatási menüt kínálva. 

A sebezhető csoportok szolgálatára összpontosítva olyan tematikus önkéntes tevékenységeket végeznek, mint a „Melegség az Alkony Éveiben”, „Nagy Kezek Fogják a Kicsi Kezeket” és a „Szeretet Terjesztése, Felmelegítve a Felhő Várost”. Ezek a tevékenységek érzelmi támogatást, eszmények és hitek népszerűsítését, életbeli segítséget, mentális egészségnevelést és jogi segítségnyújtást foglalnak magukban, így a polgári gyakorlati önkéntes szolgáltatásokat pontosabbá, kényelmesebbé és rendszeresebbé teszik.

Ez a kezdeményezés egyöntetű dicséretet kapott a közösségtől. A segítő önkéntes szolgáltatások nemcsak barátságot és civilizációt közvetítenek, hanem folyamatosan erősítik a társadalmi etoszt, elősegítik a társadalmi harmóniát, javítják az üzleti környezetet és szilárd alapot teremtenek Guyun magas minőségű gazdasági és társadalmi fejlődéséhez.

A jövőben Guyun továbbra is elő kívánja mozdítani különleges önkéntes szolgáltatásainak létrehozását. jHasználni kívánja a polgári gyakorlati önkéntes szolgáltatási központokat és állomásokat, valamint több magas minőségű önkéntes szolgáltatási projektet fejleszt. Ezek az erőfeszítések arra irányulnak, hogy tovább növeljék a közösség boldogságát és jólétét, erőteljes lelki erőt adva Guyun gazdaságának és társadalmának.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását