2024. május 6. - Ivett, Frida

Hálószobai titkok

Hölgyeim, figyelem! Utánajártunk a legnagyobb tabutémának, amivel az unalmas, szürke hétköznapokat fel lehet dobni. Talán ismerős a helyzet, amikor nem tudsz már magaddal mit kezdeni, és nincs senki sem, aki kényeztetne egy kicsit.
2024. április 26. péntek 11:34 - HírExtra

Vagy éppen a barátnőddel a hálószobában már kezd egy kicsit unalmassá válni a rutin. Feldobnátok valami “eszközzel” az esti játékot, de fogalmatok sincs, hogy mi tehetné még élvezetesebbé az együttlét örömeit?

Nos akármelyik szituban is vagy éppen, van egy jó hírünk számodra. Akár szingliként keresed a gyönyört, akár a leszbikus kapcsolat nyújtotta orgazmust pörgetnéd fel, mindkét esetben mutatunk néhány extrát.

Amikor egy kis plusz “löketre” vágysz

Az ideális műpénisz kiválasztása már nem csak az átmérőről és a hosszról szól. A SZEXSHOP.hu vibrátor kínálatában már tényleg minden igényt kielégítő megoldást megtalálsz. Ne csak úgy gondolj ezekre a masinákra, hogy olyan formájuk van, mint egy pénisznek. Ennél sokkal többet tudnak.

A makk kialakítása és mérete is többféle választást tesz lehetővé. A hímvessző felszíne élethű erezettel rendelkezik. A típusait tekintve találsz olyat, ami csak enyhén erezett, de olyat is, amit élethű és vastag vénával láttak el. Még a herezacskók aprólékos kialakítására is odafigyelnek a gyártók.

De ez még mindig csak a jéghegy csúcsa. Némelyik játékszer rendelkezik olyan extra funkcióval, ami a valódi szex élményét adhatja neked. A lökővibrátor a vibráción felül, ahogy a neve is sugallja, a ki-be mozgást imitálja a még valósághűbb szexélményért.

A rögzíthető és hajlítható fenevad

A túl egyenes, vagy túl íves dilemma nem téma többé! Léteznek olyan típusok, amiket szabadon hajlíthatsz, mert megtartja a formáját. Így teljes mértékben a testedre szabhatod magadnak, hogy milyen íve legyen a hímtagnak.

A szokványos vibrátor funkciók mellett, ezeknél a modelleknél a herezacskó kialakítása is szerepet kap. ráadásul arra hajlítod, amerre neked a legjobb, hogy még intenzívebben stimuláljon.

Arról nem is beszélve, hogy a tapadókorong, amivel rögzítheted, még több szabadságot ad. Gondolj csak bele… a kezeid végre szabadok lehetnek, amivel még több gyönyört tudsz okozni – természetesen akárhol. Feltapad a csempére, a kádra, de még a lakkozott fabútorra is.

Itt a megoldás, ha felcsatolnád, de zavar a pánt

A leszbikusok kedvence lehet ez a kivitel, amit most mutatunk neked. A felcsatolható változatok ezen típusa kifejezetten hölgyek számára lett kifejlesztve. Nade! Ha nem a pánt tartja a helyén, akkor mi?

Nos hölgyeim, itt a csavar. Egy felfelé álló ovális tojás felelős a rögzítésért, amit a hüvelybe lehet felhelyezni. Létezik olyan speciális kivitel, amiben akár egyszerre 3 motor is van. Egy a makkban, egy a csiklóizgatónál és egy a tojásban. Ráadásul akár külön-külön is vezérelhetőek egy távirányító segítségével.

Tehát a vibrátor és az élethű műpéniszek világa már eszement gyönyöröket okozhat neked és a kedvesednek. Akár hetero, akár homo kapcsolatban találtatok egymásra, a közös játék sosem volt még ilyen gyönyörteli.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását