2019. február 22. - Gerzson

Regisztráció

Megjelenített név:
Felhasználónév:
E-mail:
Jelszó:
Top hírek:
 

Brexit: Juncker nem optimista

"Nem túl optimista" Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának esélyeit illetően.

Rekordszámú filmnevezés

A Magyar Filmakadémia Egyesület az NMHH Médiatanácsa és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával idén 2019. április 22-27. között rendezi meg az 5. Magyar Filmhetet a Corvin moziban. Rekord számú nevezés érkezett: hét kategóriában összesen ...
Satöbbi:

Jobbik: egyre pofátlanabb módon lopják el az uniós forrásokat

Stop korrupció, stop Orbán! – írja közleményében a Jobbik, mondván, napi szinten derül fény arra, hogyan lopják el Fidesz-közeli szervezetek vagy oligarchák az uniós fejlesztési pénzeket.

Amcsi fickó orosz fogságban

Csalással vádolta meg az ügyészség Michael Calveyt, az orosz piacon negyedszázada aktív Baring Vostok Capital Partners befektetési csoport amerikai alapítóját csütörtökön Moszkvában.

A reklám alatt adják át az operatőr Oscart

Levélben tiltakozott az Amerikai Operatőrök Társaságának (ACS) elnöke, Kees Van Oostrum, miután az amerikai filmakadémia bejelentette, hogy négy kategória, köztük az operatőri győztesének a reklámszünetben adják át a díjat az Oscar-gálán, hogy ezzel rövidítsék a műsoridőt.

Visszaesett a feldolgozóipar

Februárban öt és fél éve a leggyengébb teljesítményt nyújtotta az euróövezeti feldolgozóipar a londoni IHS Markit gazságkutató intézet csütörtökön közzétett elemzése alapján.

Fanny a negyeddöntőben

Stollár Fanny, oldalán a brit Heather Watsonnal bejutott a negyeddöntőbe a budapesti 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyében.

Tényleg kezelhető a szociális fóbia homeopátiával?

Mikor beszélhetünk szociális fóbiáról? Írunk egy példát, biztos mindenki ráismer: "Szóbeli felelés lesz az osztályban, de izgulok. Ha rosszul felelek, kicsúfolhatnak az osztálytársak!" vagy "Új lett a hajam, nem előnyös, vajon kicsúfolnak miatta a munkahelyemen?"

Ők kapnak pénzt az NMHH-tól

Huszonöt kisközösségi, kereskedelmi és közösségi rádió összesen 77,7 millió forintot kap a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának hírműsorok, tematikus és közérdekű szolgáltató magazinműsorok készítését támogató pályázatának eredményeként, 12,1 millióval pedig fesztiválokat támogatnak - tájékoztatta az NMHH csütörtökön az MTI-t.

Sok volt az adathalászat tavaly

Adathalászattal kapcsolatban fordultak tavaly a leggyakrabban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Internet Hotline jogsegélyszolgálatához (IH) - mondta Takách-Batta Zsuzsanna, a hatóság kommunikációs igazgatója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Hogyan tisztítsuk ki a hátizsákot?

Legegyszerűbb megoldás, ha bedobjuk a mosógépbe. Azonban nem ez a legjobb módszer. A hátizsákokat alapvetően kizárólag kézzel szabad tisztítani, de ez nem mindig életszerű. Ezért megfelelő odafigyeléssel megpróbálkozhatunk a mosógépes mosással is. Ha körültekintően járunk el, azzal megóvjuk a hátizsákunkat és a mosógépünket is.
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását