2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ismét új telefonnal bővült a kínálat

A telefongyártók nem tétlenkednek, év eleje óta több márkás készülék is piacra került, nekünk csak annyi a dolgunk, ha épp vásárlás vagy csere előtt állunk, hogy tájékozódjunk a lehetőségekről, és a legjobb modellt válasszuk ki.
2024. április 12. péntek 07:18 - HírExtra

Ha egy jó minőségű, középkategóriás, androidos mobilt keresünk, akkor a Samsung Galaxy A55 5G a CoolMobile.hu kínálatából nagyszerű lehet. Nézzük, miket tud ez a termék!

Középkategóriás ár, olykor csúcskategóriás tulajdonságok

Nem véletlen, hogy annyian választanak maguknak Samsung-telefont, hiszen piacvezető márkáról van szó. Az A szériához tartozó modellek is igazán nívósak, nem lesz okunk panaszra akkor sem, ha a pár hete megjelent Samsung Galaxy A55 5G mellett döntünk.

Mind a kamerarendszer, mint a hardveres felépítés lenyűgöző, de a kialakítás sem utolsó. Kezdjük azzal, hogy a készülék elő- és hátlapja is üvegből készült: elöl Gorilla Glass Victus+ üveget, hátul Gorilla Glasst találunk, ezeket alumíniumkeret fogja közre.

Szín tekintetében van mód választani sárga, lila, király tengerészkék és jegeskék közül, így látható, hogy nem egy szokványos darabról beszélünk, a dizájnra külön figyelmet fordított a gyártó. Ezt mutatja az is, hogy lekerekített szélei vannak a telefonnak.

Lehetőségek a fényképezéshez

A Samsung Galaxy A55 5G kamerarendszerén túl az elkészült fotók beállítási lehetőségei is hozzájárulnak ahhoz, hogy elégedettek legyünk a végeredménnyel, akár szelfit lőnénk, akár a családi fényképalbumot gyarapítanánk.

Hátul egymás alatt helyezkedik el a három kamera – az 50 MP-es széles látószögű, a 12 MP-es ultraszéles és az 5 MP-es makróegység –, amely természetesen LED vakuval is kiegészül. Éjszakai fotózáshoz is remekül használható a készülék, sőt utólagosan egyetlen mozdulattal lehet szerkeszteni a képeket.

A videózás is professzionális szinten történhet: a Super HDR mód és a 4K felbontás is a rendelkezésre áll. Az előlapi, 32 MP-es szelfikamera is számos funkcióval egészült ki az új modellben, ilyen például a portrémód, de lehetőség van a háttér elhomályosítására is.

A biztonság új értelmet nyert

Ahhoz, hogy a fotóinkat menteni tudjuk, nagy tárhelyre lehet szükségünk, ezt a 8/128, a 8/256 vagy a 12/256 GB-nyi terület biztosítani fogja. Ha pedig mindez nem lenne elég, ott van a hibrid Dual-SIM: mi dönthetjük el, hogy egy másik SIM-kártyával vagy microSDXC kártyával kívánjuk-e használni a mobilt.

Nem mellesleg ne felejtsük el, hogy ma már nagyrészt a felhőbe mentjük a dokumentumainkat, ezzel a telefonnal teljesen biztonságos módon meg tudjuk tenni ezt. És nemcsak a kijelző alatt található ujjlenyomat-olvasó óvja a készülékünket, hanem a Samsung Knox Vault is.

Ez a kiegészítés gondoskodik arról, hogy az érzékeny adatok ne kerüljenek illetéktelenek kezébe, hiszen a biztonságos processzor a CPU-tól függetlenül működik, ezért akár a titkos jelszavainkat is gond nélkül tárolhatjuk a mobilon.

A Samsung Galaxy A55 5G biztosan sokak kedvence lesz emiatt is, további részletekért a CoolMobile.hu oldalát keresd fel!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását