2024. április 30. - Katalin, Kitti

Jóni masszázzsal kapcsolatos tapasztalatok

A hölgyek nagy része szeretné a felszínre engedni a belső nőt, aki mindenkiben ott rejlik. Felébreszteni ezt a női őserdőt, amit ott érzünk magunkban, nem egyszerű. Ebben azonban nagy segítséget nyújthat a jóni masszázs, amely segít megtapasztalni a feltétel nélküli figyelmet és érintést.
2024. április 17. szerda 19:02 - HírExtra

Többen persze meglepődnek azon, hogy milyen érzés először találkozni ezzel a tapasztalással, hiszen a legtöbbeket szinte arcul csapja a valóság. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon egy férfi is képes ilyen mély odaadással megérinteni egy nőt? Megérdemeljük egyáltalán ezt az érzést? A válaszok egyértelműek, így most eláruljuk, hogy ki és mit tapasztalt ezzel kapcsolatban.

A tisztelet és a figyelem

Az intimázs tantra masszázsa egy olyan szolgáltatás, aminek következtében bárki boldogabb és elégedettebb lehet. A valóságban sokkal boldogabb világban tudnánk élni, ha a hölgyek képesek lennének szabadon megélni az önmagukban élő női minőséget. A legtöbbször az a szomorú valóság, hogy az út a legtöbb esetben csalódásokkal teli és nagyon hosszú. Ez egy önismeret, aminek során a legmélyebb valónkkal kell találkoznunk, megismerkednünk és kapcsolódnunk.

Ehhez azonban vissza kell mennünk a forráshoz, megkeresni a szent teret. Ide kizárólag a szükségtelen terhek levetésével tudunk megérkezni, tisztán és ártatlanul. A tisztelet azt jelenti, hogy elismerjük, ott van bennünk a szikra, ami előtt fejet hajtunk. Ehhez hozzátartozik, hogy a világ jóval többől áll, mint az anyagi javak. A legdrágább dolog, amit saját magunknak adhatunk a figyelem és az idő. Ha sikerül magunkra hangolódni, kizárva mindent, ami körülöttünk történik, akkor csak mi és a masszázsunk lesz a középpontban.

A gyengédség és az odaadás

Ki ne vágyna szerető érintésre? Aki részt vesz egy tantra jóni masszázson, annak garantáltan része lesz ebben. A résztvevők elmondása szerint megtanuljuk, hogyan nyúljunk önmagunkhoz. Bár egyszerűnek hangzik, a valóságban sokkal bonyolultabb ezzel kapcsolódnunk.

Az intimázsnál hiszik, hogy az érintések képesek a gyógyításra. A gyengédség az odaadó figyelemből ered, amit sajnos ritkán kapunk meg magunktól és másoktól egyaránt. A résztvevők megünnepelhetik a bennük rejlő istennőt, eközben pedig lágy érintéseket kapnak, amelyek újra és újra megborzongatják az embert. Ez indít majd el bennünket az extázis felé vezető úton.

Odaadás és a végső gyönyör

Az isteni szikra mindenkiben ott lobog. Több alkalommal is megtapasztalták már azt, hogy masszázs során kinyílik számunkra a világ, olyan érzések és energiák jelennek meg, amelyek átalakítják az eddigi életüket. Erre azonban csakis akkor van lehetőség, ha odaadással figyelünk a belsőnk felé.

Cserébe a szexuális energiák ott fognak mozogni bennünk, néhol aktívabban, néhol lágyabban. A masszázs során olyan kapukat nyithatunk meg, amelyek egy teljesen új világba visznek el minket. Itt mindenki igazi nőnek érezheti magát, kinyílhat, végül pedig egy új dimenzióban találhatja meg önmagát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását